Hoiatus!

Järgnevad kujutised võivad olla häiriva sisuga. Kas soovid jätkata?
Jah Ei

Turvakaamera video ⟩ Tagaotsitava tapja eelmise veretööni viis tühine fraas (5)

Andres Einmann
Copy
Roman Gluhovtšenko lõi Andreile ootamatult rusikaga näkku ja kutsus ta tänavale kaklema.
Roman Gluhovtšenko lõi Andreile ootamatult rusikaga näkku ja kutsus ta tänavale kaklema. Foto: Kohtutoimik

Augusti lõpus Tallinnas Lasnamäel baaris tekkinud tülis mehe surnuks pussitamises kahtlustatav Roman Gluhovtšenko tappis seitse aastat tagasi Maardus baaris puhkenud tülis mehe, lüües teda neli korda noaga. Tüli sai alguse näiliselt tühisest fraasist, kui hilisem ohver palus Gluhovtšenkol oma baaris viibivaid tuttavaid tervitada.

Koos Gluhovtšenkoga viibis tookord tapmise juures ka tänavu augustis baarikülastaja surnuks pussitamises kahtlustatav Ilja Gaidalenko, kelle politsei on tänaseks kätte saanud. Kuigi politsei kahtlustas Gaidalenkot seitse aastat tagasi esialgu tapmisele kaasa aitamises, talle siiski süüdistust ei esitatud ja tookord osales ta kohtumenetluses tunnistajana.

Traagilised sündmused said alguse 2013. aasta 3. augusti varahommikul. Oli laupäev ja Maardu kesklinnas Keemikute tänaval asuv baar Pit Burger oli inimesi täis.

Miski ei ennustanud veriseid sündmusi

Pussitamise ohvriks langenud Andrei jalutas koos kahe sõbraga baari kella poole viie paiku hommikul. Turvakaamera salvestiselt on näha, et leti juurde jalutanud Andrei on heas tujus.

Kommentaarid (5)
Copy
Tagasi üles