Endla teatri juht koroonajuhtumist: See paneb märgi maha

Anu Jürisson
, kultuuritoimetaja
Copy
Endla teatrijuhi Roland Leesmendi sõnutsi on nad kasutusele võtnud kõik teada-tuntud turvameetmed, et viia risk miinimunini.
Endla teatrijuhi Roland Leesmendi sõnutsi on nad kasutusele võtnud kõik teada-tuntud turvameetmed, et viia risk miinimunini. Foto: Urmas Luik

Kui Vene draamateatris haigestus septembri algul esimene näitleja, siis positiivse koroonaviiruse proovi andnud Endla külastaja on teadaolevalt esimene kinnitatud juhtum publiku seas.

Pärnu Endla teatri direktor Roland Leesment möönis, et kui terviseamet neid eile täpselt nädal tagasi, 3. septembril Endlas suure saali etendust külastanud inimese positiivsest koroonaviiruse proovist teavitas, käis esimese asjana küll ebameeldiv jõnksatus läbi. Aga kui hakata mõtlema, siis teistpidi on hästi läinud. On imekspandav, et esimene säärane juhtum ilmnes alles 10. septembril. Alustas ju näiteks Endla uut hooaega juba juuli alguses.

“Arutasime ka oma organisatsiooni, Eesti etendusasutuste liiduga, et eks ta ikka korraks natuke ehmata, aga sel on positiivne poolgi: see tuletab meelde, et olgem ausad ja hoidkem üksteist, ei maksa ennast lõdvaks lasta,” nentis Pärnu teatri juht. 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles