GALERII ⟩ Niitväljal sadas taevast golfipalle

Carl-Robert Puhm
Copy

Niitvälja golfikeskus, Carolin Illenzeeri fond ja Eesti kaitsevägi korraldasid täna kuuendat korda golfivõistlust «President Cup». Heategevusliku võistlusega koguti raha teenistuses hukkunud või viga saanud kaitseväelaste laste haridustee ja huvitegevuse toetuseks.

Golfivõistluse iga võistleja panustas osalustasust fondi 15 eurot. Lisaks said golfipalli soetades heategevusse panustada ka need, kes täna mängima ei jõudnud.

Pärast võistluse lõppemist tõusis Niitvälja harjutusgriini kohale Eesti õhuväe helikopter ja kukutas alla kõik heategevuslikud golfipallid. Auku läinud või augule kõige lähemal asuva palli omanik sai Eesti Kaitseväe poolt kingituseks helikopteri lennu Niitvälja kohal. 

Radadel toimusid ka erivõistlused. NATO rajal pakkusid sooja teed liitlassõdurid, andes oma kohalolekuga tunnustust Eesti veteranidele. Kaitsevägi eksponeeris rasketehnikat, sõdurite relvastust ja varustust ning demonstreeris kuivtoidupakki, millega Eesti võitlejad kõikides oludes hakkama peavad saama.

Selle aasta sügisel läks Carolin Illenzeeri fondi toel kooli 39 last. Neile eraldati kokku 14 410 euro eest koolialguse toetust ja ülikooli stipendiumeid.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles