Bridžimängijad käivad taas koos

Kuido Saarpuu
Copy
Bridž.
Bridž. Foto: Meelis Meilbaum

Peale kahekuulist võistluspausi kujuneb bridžimängijate suvi kujunenud teguderohkeks. Kõik võistluskalendris olnud turniirid on toimunud, mõnigi neist lühendatud programmi järgi.

 

Bridžimängija Endel Küttis ütles, et Järvamaa lahtisel võistkondlikul meistrivõistlusel osales seitse võistkonda ja alles viimane voor selgitas paremusjärjetuse.

Võitis võistkond Taibu (Rein Haavala, Eelar Tartu Türilt, Tiit Kalda Koerust, Urmas Virves Järva-Jaanist) 79,69 punktiga. Teine oli Viljandi (75,72p), kolmas ja Järvamaa võistkondadest teine oli Türi (75,03p). Järvamaa kolmanda võistkonnana kogus Tipp ja Täpp 58,37 punkti.

Samuti pani viimane voor ka paika Järvamaa meistrid paarismängus. Esimeseks tulid Tõnu Kärssin-Aivo Luuk Paidest (22 kohapunkti), teiseks jäid Rein Kaarjas-Endel Küttis Türilt (20 kp) ja kolmandaks Ülis Riisalu-Oleg Sirotin Jõgevalt (19 kp).

Nelja vooruga on selgunud ka Paide Vallimäe karikavõitjad. Esikohta jagasid Jüri Siim Türilt ja Tõnu Kipper Raplast, kolmas-neljas olid Rein Haavala ja Eelar Tartu.

Selgunud on 62 mängija seas ka Kesk-Eesti Suvetuuri võitjad. Võistkondliku rändkarika pidi seekord Järvamaa loovutama Viljandile. Individuaalselt said parima Järvamaa paarina kuuenda-seitsmenda koha Rein Kaarjas-Endel Küttis.

Laupäeval toimus juba 44. korda Türi Raadiomasti turniir. Osales 22 paari üle vabariigi „Kahjuks jäid.koroonaohu tõttu tulemata meie sõpruslinna Salo bridžimängijad Soomest, kes on osalenud 15. eelneval turniiril,“ nentis Endel Küttis.

Türi lippu hoidis seekord kõrgel Aimur Rausepp, kes koos tallinlase Aleksander Osttapenkoga saavutasid esikoha. Järgnesid Ivar Kalma Tallinnast-Igor Triškin Pärnust ja Marion Ründal Tallinnast-Ülis Riisalu Jõgevalt.

Järgmisena on kavas Järvamaa meistrivõistlused individuaalbridžis. (JT)

 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles