Sumovägilane Baruto korraldab Arvo Pärdi muusikamaja heaks põneva müügi

Margus Martin
, tegevtoimetaja kohusetäitja
Copy
Kaido Höövelsoni populaarsust Aasia riikides ja Eestis on võimatu võrrelda. Eelolevad valimised näitavad, kuivõrd idavirulased teda uueks perioodiks riigikogusse usaldavad.
Kaido Höövelsoni populaarsust Aasia riikides ja Eestis on võimatu võrrelda. Eelolevad valimised näitavad, kuivõrd idavirulased teda uueks perioodiks riigikogusse usaldavad. Foto: Mihkel Maripuu

Endine elukutseline sumomaadleja, Jaapanis tänini väga populaarne eestlane Kaido Höövelson otsustas omapärasel moel õla alla panna Arvo Pärdi nimelise muusikamaja ehitusele Rakveres.

Nõnda korraldab läänevirulasest riigikogu liige sügisel heategevusliku müügi, millelt võib soetada vägilase kasvu mehe spordirõivaid ja -varustust ning mitmesuguseid hinnalisi esemeid.

Kaido Höövelsoni sõnul vaagis ta tükk aega, mida hakata peale kraamiga, mis majapidamisse aastate jooksul kogunenud, kuid mille säilitamiseks enam eriti ruumi pole. Kuna Rakveresse Pärdi kontserdimaja kerkimine on mehele oluline ja puudutab kohaliku inimesena teda otseselt, otsustas ta heategevuse kasuks.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles