Torustiku remondi tõttu võib Lasnamäel esineda ajutisi survelangusi

BNS
Copy
Tallinna Vesi
Tallinna Vesi Foto: Sander Ilvest

Tallinna Vesi rekonstrueerib Punasel tänaval torustikku, oktoobri esimestel päevadel võib seetõttu Lasnamäel ajutiselt langeda veesurve.

AS Tallinna Vesi renoveerib Tallinnas Lasnamäel Punasel tänaval torustikku, praeguseks on töödest tehtud ligi 70 protsenti, edasta ettevõte. renoveeriv e rekonstrueerimistöid, et tagada linna ühe tähtsaima veetorustiku jätkuv töökindlus ka tulevikus. Seoses töödega võib 1. ja 2. oktoobril esineda Lasnamäe piirkonnas ajutisi survelangusi kortermajade kõrgematel korrustel.

Tallinna Vee tootmisdirektori Aleksandr Timofejevi sõnu rajatakse torustiku rekonstrueerimise käigus muuhulgas ka 12 suurt betoonkambrit sulgelementidele, et piirkonna torustikku oleks võimalik sektsioneerida.

Tööd Lasnamäe tähtsaima survetõstepumpla väljundtorustikul kestavad 1. oktoobril kella kaheksast õhtul kuni teise oktoobri keskpäevani. Sellega seoses katkeb ajutiselt ka veevarustus Kalevipoja tänaval ning Punasel tänaval Smuuli tee ja Varraku vahelisele alale jäävatel klientidel.

Tööde lõpetamiseks on vajalik täiendav veekatkestus ka oktoobri keskpaigas. Sellest antakse mõjutatud klientidele teada otse.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles