ITK taasalustab ravile tulevate patsientide testimist

BNS
Copy
Magdaleena haigla.
Magdaleena haigla. Foto: Mihkel Maripuu / Postimees

Ida-Tallinna Keskhaigla (ITK) alustab laupäevast taas plaaniliste päevaravi ja statsionaarsele ravile tulevate patsientide testimist Covid-19 viiruse suhtes.

Laupäevast alustatakse Ravi tänava üksuse C-korpuse taga asuvas telgis naistekliiniku ja Magdaleena plaaniliste päevaravi ja statsionaari patsientide testimist Covid-19 suhtes, teatas ITK pressiesindaja.

Covid-19 proov võetakse kuni 48 tundi enne päevaravile või statsionaarsele ravile tulekut. Varasemad testivastused ei ole aktsepteeritavad. ITK töötajad võtavad eelnevalt patsientidega ühendust ja broneerivad testimiseks aja.

ITK-s aktsepteeritakse ka teistes asutustes tehtud testi vastust, kui see on dokumenteeritud ja tehtud mitte varem kui 48 tundi enne planeeritavat ravile minekut.

Alates esmaspäevast avatakse Magdaleena onkoloogia ambulatoorse päevaravi ruumides 0-korrusel ala, kus testitakse kaugemalt tulevaid eelnevalt testimata plaanilisi päevaravi ja statsionaarse ravi patsiente Covid-19 suhtes. Testimine toimub eelregistreerimisega vastavalt broneeritud ajale. Ka nende patsientidega võtab eelnevalt ühendust ITK töötaja.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles