Lasnamäelt viidi ühe päevaga ära viis romusõidukit, romus elanud mees toimetati sotsiaaltöötaja juurde

Meinhard Pulk
, reporter
Copy
Foto: Mupo

Lasnamäelt viidi ühe päevaga ära viis romusõidukit, romus elanud mees toimetati elamispinna saamiseks sotsiaaltöötaja juurde, teatas Munitsipaalpolitsei pressiteate vahendusel.

Möödunud nädal oli mupo jaoks romude osas päris töörohke. Lasnamäelt anti realiseerimisfirmale üle viis sõidukit ja Mustamäelt üks. Lisaks tuli huvipakkuvat infot Nõmmelt, kus pikalt ühe elumaja ees seisnud valge kaubik-buss kadus sama äkitselt, kui ta sinna oli sattunud. Maja omanik ja piirkondlikud inspektorid olid murelikud, sest bussis oli lisaks ehitusprahile ka kaks tuleohtliku vedelikuga täidetud kanistrit. Kuidas peaaegu rippuva uksega romubuss minema liikus, puudub info.

Teine huvitav juhtum pärineb Haaberstist, kus mupo inspektorid olid pikalt silma peal hoidnud kaubanduskeskuse ja spordihalli vahelisel teelõigul aastaid parkinud autol, kus elas kodutu. Autol olid küljest murtud käepidemed ja tema sisemus ei kannatanud kriitikat. Kuna mehest endast suurt asjaajajat ei olnud, siis võtsid naisinspektorid ta oma auto peale ning sõidutasid linnaosa sotsiaaltöötaja juurde. Tänaseks on lootus, et mehele leitakse ka elamispind ning autoromu saab ära toimetatud. Mees ise küll avaldas lootust, et suudab sõiduki veel töökorda putitada, kui eluga taas joone peale saab.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles