Lass24 peatoimetaja: ärapanemist on Eestis häbiväärselt palju

, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Playboy juuni kaanestaar on Liis Lass
Playboy juuni kaanestaar on Liis Lass Foto: Kaupo Kikkas / Playboy Eesti

Jaanuari viimasel päeval avatakse portaal www.lass24.ee, mis lubab lugejatele pakkuda veidi teravamat ja humoorikamat meelelahutust. Peatoimetajaks on valitud noor Tartust pärit tüdruk Margit Sauk.



«Ma ei kohku tagasi ei kollase ega roosa meedia väljakutsetes. Olen pigem sõbralik kui sõjakas ja oman arvestatavat tutvusringkonda meelelahutusvaldkonnas,» tutvustas Sauk end Elu24.ee’le.

«Tahan, et Eesti seltskonnategelased teaksid, et Lass24 näol on neil eelkõige tegemist usaldusväärse allikaga, mitte väljaandega, mis neile igal võimalusel ära tahaks panna. Ärapanemist on Eestis häbiväärselt palju,» tõdes verivärske peatoimetaja.

«Tahaksin öelda veel, et ma ei ole mingi kibestunud prillidega vanamutt kuskil toimetuses vaid noor ja hakkaja ajakirjandushuviline, kes intervjueeritavale pigem sõbrakäe ulatab, kui prilliraami tagant negatiivse pilgu heidab. Ootan huviga portaali avanädalat» lisas ta.

Portaali Lass24 omanik Liis Lass kommenteeris Margiti kandidatuuri kasuks otsustamist järgnevalt: «Teadis, mis veini ma joon! Järelikult sobib!»

Ja lisas siis tõsisemal toonil: «Okei, tegelikult on Margit tarmukas ja hakkaja plika. Hea südamega ja huvitub. Neid inimesi, kes huvituks, on jube vähe… ja ühtegi tööd ilma selle vastu huvi tundmata hästi ei tee. Arvan, et Margit saab portaali ohjamisega hakkama!»

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles