Klaasist piirded loovad ilu ja turvalisust

Copy
Foto: Lümico OÜ

Klaas võib tunduda esmapilgul õrn ja habras, kuid tegelikkuses on tegu tugeva ja vastupidava piirdematerjaliga. Luksusliku hõnguga klaas üllatab lisaks elegantsele välimusele ka maksimaalse praktilisusega. Pikaajalise klaaspiirete tootmis- ja paigalduskogemusega ettevõte Lümico toob välja olulisemad põhjused, miks klaas on suurepärane piirdematerjal.

Maagiline ruumikus

Ruumidesse, kus on väike pindala või vähe valgust, sobib klaas ideaalselt. Trepihallides on sageli kitsas ning trepi piire muudab selle visuaalselt veelgi väiksemaks.  Klaasist piirde puhul säilib ruumikus ning valgus pääseb paremini liikuma. Loomulik valgus ja läbipaistev piire annavad hetkega ruumile avarust. Valides rõdupiirdeks klaasi on teil vaade endiselt garanteeritud.

Tugev ja vastupidav

Need on ilmselt kaks omadust, mida enim piiretelt oodatakse. Olgu tegu rõdu- või trepipiiretega, piire peab olema usaldusväärne. Kuigi klaasi peetakse õrnaks materjaliks, on klaasil erakordne tugevus. Ühtlasi vananeb klaas väga aeglaselt ning säilitab kaua oma kvaliteeti, mistõttu on klaasisist piirded väga tugevad, vastupidavad ning vajavad seejuures vähe hooldust. Tänapäevane tehnoloogia muudab klaasi turvaliseks piirdematerjaliks. On vaja ekstreemset survet, et purustada piireteks kasutatavat klaasi, seega on see ohutu ka lastega kodudes.

Lihtne hooldada

Klaasi on lihtne puhastada – me vajame klaasipuhastusvahendit ja paberit või mikrokiust lappi niisutatult puhta veega ning pind läigib taas nagu uus. Kui klaasile peaks tekkima kriimud, on võimalik need klaasilt välja poleerida. Nii püsib klaasist piire kaua silmale ilus.

Sisekujunduselement

Piirded on nii väli- kui siseruumis olulise praktilise tähendusega, muudab klaas need ka silmapaistvaks sisekujunduselemendiks. Klaas sobib hästi modernsesse ruumi, kuna on kerge, minimalistlik ning sobitub hõlpsalt teiste materjalidega. Klaasist elemendid muudavad kodu atraktiivsemaks ja on hinnatud ka kinnisvaraturul.

Igaühele sobiv

Klaas ei pea olema tingimata klassikaline läbipaistev. Sõltuvalt disainist ja soovist on võimalik paigaldada ka matte ning toonitud läbipaistmatuid klaase, pakkudes rohkem privaatsust rõdul või terrassil.

Lümicost leiab suure valiku aknaid, uksi ja alumiiniumklaassüsteeme. Pikaajalise rahvusvahelise kogemusega spetsialistid aitavad leida sobiva lahenduse igasse kodusse. Lümico OÜ kontorid, kus näidistega võimalik tutvuda, asuvad Tallinnas, Mehaanika 12 ja Tartus, Soola 3. Vaata rohkem infot www.lumico.ee.

Copy
Tagasi üles