Nutikad isadepäevakingid, mis panevad iga isa silma särama

Copy
Foto: Miterassa

Isadepäev läheneb ja kõik teavad, kui keeruline võib olla mehele kingi valimine. Mehed armastavad praktilisi asju, mis muudavad elu kvaliteetsemaks ja lihtsamaks. Miterassa sätib ritta nutikad kingid, mis panevad iga isa silma särama.

Muusika on miski, mis kosutab ka kõige karmima mehe hinge. Kui endal muusikategemises oskusi napib, on ideaalne isadepäevakink muusikat armastavale isale stiilne Marshalli kõlar. Retro, samas moodne kõlar ühendub bluetoothi abil kuni kahe seadmega ning võimaldab pärast pikka tööpäeva kuulata isal oma lemmikmuusikat kõige kvaliteetsemal ja stiilsemal viisil.

Foto: Miterassa

Moodsale ja nutihimulisele isale võib olla keeruline midagi põnevat leida – kõike on justkui juba nähtud. Ilmselt on nutikal isal olemas kõik, mis tema elu lihtsamaks ja kiiremaks muudab. Sellisele isale on võimalus kinkida nutikas hommik. Sony projektoriga ja LED-ekraaniga kellraadio kuvab seinale kellaaja ning võimaldab laadida ka telefoni. Ename ei pea ühendama põrandal telefoni laadima või varahommikul kella vaatamiseks telefoni taga otsima. 

Foto: Miterassa

Kõrvaklapid igale isale

Aeg endale spordi ja hea muusika või podcasti seltsis – kõlab mõnusalt! Isadele, kes jõuavad pere kõrvalt sporti teha, on hea kink sportlikud kõrvaklapid. Tänapäeval ei ole vaja muretseda juhtmete või aku kestvuse pärast, sest tehnoloogia võimaldab muretult nautida head helikvaliteeti ilma kõrvaliste piiranguteta. Sportlike kõrvaklappide puhul tasub erilist tähelepanu pöörata sellele, kuidas klapid kõrvas istuvad. Jooksusõpradele on eriti oluline, et klapid kergesti kõrvast välja ei kukuks. Heaks valikuks on näiteks Sony uued mürasummuavad spordiklapid.

Foto: Miterassa

Kui pereisa vajab rahu ja vaikust kodus töö tegemisel, on mugavaks valikuks kõrvapealsed klapid, mis summutavad müra. Kõrge EISA assotsiatsiooni tunnustuse pälvinud Sony Bluetooth mürasummutavad kõrvaklapid aitavad keskenduda tööle kodus või kasvõi ühistranspordis. Kui kodukontoris tuleb ette ka konverentsikõnesid, saab Razer Krakeni peakomplekti kvaliteetse mikrofoniga edastada puhast ja kvaliteetset heli.

Foto: Miterassa

Kõik tooted on saadaval Miterassa e-poes miterassa.ee ning Miterassa kauplustes T1 keskuses ja aadressil Endla 16.

Miterassa OÜ opereerib Eestis suurima Sony valikuga Sony Center kaupluseid ning Bang & Olufsen ning Bose salonge. Lisaks müüb ja paigaldab ettevõte ka mitmete teiste kaubamärkide nagu JBL, Bowers & Wilkins, Sonos tehnikat ning teostab professionaalseid AV-erilahendusi. Tehtud projektide seas on mitmed spaad, restoranid, hotellid, rahvamajad jm äripinnad. Lisainfot leiad miterassa.ee.

Copy
Tagasi üles