Vannituba.ee avas ligi kolm korda suurema uue poe – sel puhul 20% soodustust! 

Copy
Foto: Vannituba.ee

Avasime selle aasta septrembris uue ja suurema esindussalongi Tallinnas Järve keskuses uutes ruumides. Enne oli müügipind 60m2 - nüüd on 150m2 Firmal on esindussalong ka Tartus Eedeni keskuses,  koduleht www.vannituba.ee kus saab tellida nii tooteid kui ka teenuseid, nagu näiteks transporti ja paigaldust.

Foto: Vannituba.ee

Tallinna salongis nüüd on ligi 2 korda rohkem ruumi ja on ka ligi 2-3 korda rohkem näidiseid. Saab vaadata ja käega katsuda dušinurki, vanniseinu ja dušiuksi (mida saab tellida nii standard kui ka omade mõõtudega), vannitoamööblit (enne oli 3 näidist- nüüd on 14 näidist, lisaks 9 erinevat peeglit) vanne - mida enne oli 5 näidist -nüüd on aga 18 näidist, samuti erinevaid valamuid, mida saab ka tellida nii standard kui ka omade mõõtudega.

Pakume Euroopa päritolga kvaliteetseid tooteid: vannid Eestist ja Lätist, dušinurgad, vanniseinad, dušiuksed Leedust, vannitoamööbel Leedust, segistid ja aurusaunad Itaaliast 

Uue salong avamise puhul on paljud tooted oktoobri lõpuni soodustusega -20%

Kõige populaarsemad tooted on erimõõduga tellitud dušinurgad, vanniseinad ja dušiuksed. Väga vähe on turul selliste toodete pakkujaid,kes pakuvad ka omapoolset paigaldust ja mõõdistamist.

Pakume indivduaalseid lahendusi, meil on ka oma transport ja paigaldus. Tallinnas ja Tartus, kus asuvad meie müügisalongid, on klientidele, kes soovivad osta erimõõduga dušinurka, vanniseina või dušiust on mõõdisatamine tasuta. See tähendab, et meie inimene tuleb Teile koju, kohapeal soovitab mis toode ja mis mõõtudega kõige paremini sobib, peale sead kui toode on tehases valmis, lepime kokku paigalduse aja - toome kohale ja paigaldame. Pakume ka sellist teenust nagu vana toote mahavõtmine ja utiliseerimine. See tähendab, et võtame maha ja viime ära vanna vanni või kabiini, teeme seinad ja põranda puhtaks ning paigaldame uue toote.

Pakume ka täislahendusi - ehk siis ka vannitoaremonti -torutöid ja plaatmist.

Tulge külastage meie salonge Tallinnas, Järve keskuses ja Tartus, Eedeni keskuses!

Copy
Tagasi üles