Rahvusvahelise kaitseuuringute keskuse juhiks saab Indrek Kannik

BNS
Copy
Indrek Kannik
Indrek Kannik Foto: Postimees.ee

Rahvusvahelise kaitseuuringute keskuse (RKK) nõukogu valis avaliku konkursi tulemusena uueks asutuse direktoriks Indrek Kanniku.

Kannik alustab tööd keskuse juhina 23. novembril, edastas keskus. Kannik töötab praegu Eesti idapartnerluse keskuse analüüside direktorina.

«Indrek Kanniku pikk valdkondlik kogemus muu hulgas kaitseministrina, mitmekordse riigikogu liikmena ja presidendi julgeolekunõunikuna võimaldab tal esindada Eesti julgeoleku- ja kaitsepoliitilisi dilemmasid erinevatel foorumitel nii Eestis kui ka välismaal,» ütles keskuse nõukogu esimees, kaitseministeeriumi kantsler Kristan Prikk.

«Meid ümbritsev maailm on hetkel parasjagu närviline. Selles olukorras on RKK ülesanne muutusi võimalikult täpselt tajuda ja lahti seletada nii Eestis kui meie sõprade juures,» sõnas Kannik.  

Rahvusvahelise kaitseuuringute keskuse nõukokku kuuluvad kaitseministeeriumi kantsler Kristjan Prikk, riigikogu väliskomisjoni aseesimees Marko Mihkelson, presidendi julgeolekunõunik Peeter Kuimet, riigikantselei julgeoleku ja riigikaitse koordinatsioonidirektor Indrek Sirp, endine rahandusministeeriumi asekantsler Dmitri Jegorov ja välisministeeriumi kantsler Rainer Saks.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles