Kallas tegi Ratasele ettepaneku regulaarseteks kohtumisteks (10)

Loora-Elisabet Lomp
Copy
Kaja Kallas tegi Jüri  Ratasele ettepaneku regulaarseteks kohtumisteks
Kaja Kallas tegi Jüri Ratasele ettepaneku regulaarseteks kohtumisteks Foto: Sander Ilvest / Postimees

Opositsioonilise Reformierakonna juht Kaja Kallas tegi peaminister Jüri Ratasele ettepaneku, et tema ja valitsusjuht võiksid edaspidi hakata regulaarselt kohtuma.

«Äkki viiksime sisse korra, et Ratas (Peaminister Jüri Ratas - toim.) kui koalitsioonijuht ja Kaja Kallas kui opositsioonijuht viiksid sisse regulaarse kohtumiste suhtluse, et Eesti väljakutseid arutada,» pakkus Kallas välja. 

Ratase sõnul võiksid ja peaksidki koalitsioonijuht ja opositsioonijuht kohtuma. Kallase küsimuse peale, et millal kohtumistega algust tehakse, vastas Ratas, et infotund on nii väärtuslik, et küll saadakse ka kohtumisaeg kokku leppida. «Meil on teineteise telefoninumbrid olemas,» ütles Ratas. Ta lisas, et tal pole poliitikutega kohtumiste vastu midagi. 

Reformierakondlane Valdo Randpere pani Kallase ja Ratase kohtumisaja paika istungitevabale nädalale. 

«See ei ole nii, et kui on istungitevaba nädal, siis tööd ei ole,» lausus Ratas. «Võib olla esmaspäeval kell 15 on mul vaja kellegagi kohtuda, siis ei saagi kohtuda,» lisas peaminister. «Härra Randpere, ärge jõuga pange selliseid asju peale, olge loomingulised.»

Kommentaarid (10)
Copy
Tagasi üles