VIDEO ⟩ Jalgapidi bussiukse vahele kinni jäänud mees lohises sõitva bussiga kaasa (4)

Brita-Maria Alas
Copy
Reisija jäi bussi ukse vahele
Reisija jäi bussi ukse vahele Foto: Facebook

Laupäeva pärastlõunal jäi Tallinnas Tammsaare teel jalgapidi bussiukse vahele kinni mees, kes seejärel liikuva bussiga mööda teed kaasa lohises. Politsei ootab bussis viibinud inimestelt lisainfot.

Laupäeval kell 15:14 teatati häirekeskusele, et Mustamäel Tammsaare teel on inimene jäänud liinibussi ukse vahele ja lohiseb mööda teed. Kiirabi viis kannatada saanud 29-aastase alkoholijoobes noormehe haiglasse. 

Videost on näha, kuidas bussi taga sõitnud autod ja üks kaasreisija proovisid bussijuhile peatumiseks märku anda nii bussijuhile kätega vehkides kui ka bussi edasisõitmist takistades. 

«Esialgsetel andmetel seisis buss Tammsaare tee ja Sõpruse puiestee ristmikul, kui tegi vasakpööret Sõpruse puiesteele Magistrali keskuse poole. Buss jäi ristmikul seisma, kui reisijad teavitasid bussijuhti juhtunust,» ütles Põhja prefektuuri avariigrupi vaneminspektor Heleni Puusemp.

«Reisijad vabastasid 29-aastase mehe bussi uste vahelt, väljusid bussist ja buss sõitis edasi. Bussis olevate kaamerasalvestuse kohaselt üritas mees bussiuksi lahti kangutada ja väljuda, kui buss ristmikul foori taga seisis. Juhtunu täpsemad asjaolud selguvad edasises menetluses,» rääkis Puusemp.

Tallinna Linnatranspordi AS vabandas kannatanu ja kaassõitjate ees ja teatas, et tegeleb koos politseiga asjaolude väljaselgitamisega: «Teeme igakülgselt koostööd Politsei ja Piirivalveametiga, et välja selgitada, kuidas ja miks õnnetus juhtus. Kindlasti teeme omaltpoolt kõik selleks, et sarnane olukord enam kunagi ei korduks. Juhtumi edasisi detaile saab kommenteerida politsei. TLT teeb igapäevaselt tööd selle nimel, et sõit ühistranspordiga oleks turvaline ja ohutu.»

Kommentaarid (4)
Copy

Märksõnad

Tagasi üles