Harjumaa ja Ida-Viru gümnaasiumiõpilased peavad novembri lõpuks distantsõppele üle minema (3)

Brita-Maria Alas
Copy
Koolitund.
Koolitund. Foto: Elmo Riig

Majandus- ja taristuminister Taavi Aas, kes täidab hetkel ka haridus- ja teadusministri ülesandeid, teatas, et alates 30. novembrist peab Harjumaa ja Ida-Virumaa koolide gümnaasiumiastme õppetöö toimuma distantsilt.

«Viimasel ajal on lisandunud palju nakatunuid just noorte seas, mistõttu otsustasime viiruse leviku piiramiseks viia kahe maakonna koolide gümnaasiumiastmed üle distantsõppele,» sõnas haridus- ja teadusministri kohusetäitja majandus ja kommunikatsiooniminister Taavi Aas. «Algav nädal jääb üleminekuajaks, et koolid saaksid teha ettevalmistusi. Siiski soovitame kõigil, kel see võimalik on, alustada distantsõppega juba teisipäeval, 24. novembril,» lisas ta.

Üleminek distantsõppele peab toimuma perioodil 24. novembrist 27. novembrini. «Alates 30. novembrist peab Harjumaa ja Ida-Virumaa koolides toimuma gümnaasiumiastme õppetöö distantsilt. Korraldus vormistatakse terviseameti ja haridus- ja teadusministeeriumi poolt 23. novembril ja esialgu jääb distantsõppe lõpukuupäevaks 10. jaanuar,» täiendas minister.

Ida-Virumaal on koroonakolded neljas koolis, Harjumaal viies. 

Kommentaarid (3)
Copy
Tagasi üles