ESTONKIDS soovitab: TOP 15 trendikat mänguasja jõuluvana kingikotis

Copy
Foto: ESTONKIDS

Jõulud lähenevad meeletu kiirusega ning siin seal annavad sellest märku juba esimesed rõõmupakkuvad jõulutuled. Lasteski on tunda ootusärevust, sest akna taga käivad piilumas väikesed päkapikud. Kuid lapsevanematele saabub sellega ühes aeg, kus peamiseks küsimuseks on – mida sellel aastal jõuluvana kingikotti poetada? On ju väikeste inimeste jaoks jõulude ajal kingi saamine üks kõige olulisem asi maailmas! ESTONKIDS tuleb appi ning on kokku pannud soovitused, mida kinkida sel aastal beebidele, väikelastele ja suurematelegi.

1. Ladumistornid, -topsid ning -püramiidid

Puidust virnastamise tornid on lõbusad ja arendavad mänguasjad, mille abil saavad väikelapsed õppida, kuidas rõngad või muid kujundeid õiges järjekorras üksteise otsa laduda ning harjutada käe-silma koordinatsiooni ja peenmotoorikat. Näiteks on Kid’s Concept ladumistorni komplektis 6 erineva suurusega puidust rõngast, mis on igati väikelapse haaramisoskust toetavad.

ESTONKIDS

Mushie värvilised ladumistopsid pakuvad aga lapsele rõõmu ja samas ka arendavad, sest torni virnastamine aitab arendada lapse motoorseid oskusi ning lapsele on mängu abil võimalik õpetada ka mõningaid teadmisi Taani kohta.

ESTONKIDS

Neile, kes soovivad teha tutvust esimeste numbritega sobib ideaalselt  Kid’s Concept püramiid, kus iga püramiidi nelinurk on nummerdatud ja igal nelinurgal on joonistatud vastav arv punkte. Seega on see ideaalne mänguasi lapse keeleoskuse arendamiseks ja tutvumiseks numbritega.

ESTONKIDS

2. Arendavad pusled, sorteerid ja klotsirong

Aastase lapse peenmotoorika areng ja arendamine on äärmiselt oluline ning sellele aitavad kaasa mitmed mänguasjad. Näiteks pakub paraja annuse silma ja käe koordinatsiooni Kid’s Concept puidust pusle, mis koosneb 9 erinevast kujundist, millele tuleb puslealusel leida oma õige koht. Mäng pakub nuputamisrõõmu 1,5 aastastele väikelastele, kes õpivad läbi tegevuse ka probleeme lahendama.
 

ESTONKIDS

Neile, kelle laps tunneb huvi juba tähtede vastu, sobib ideaalselt jõuluvana kingikotti puistamiseks Kid’s Concept ABC pusle. Pusle kasutamiseks on lausa mitu võimalust: kas kasutada puslena, tähtede õppimiseks või koostada tähtedest lihtsamad sõnad.

ESTONKIDS

Nuputamist ja motoorikat arendab ka naturaalsetes toonides puidust Kid’s Concept veorong. Rong sisaldab üht vedurit ja kaht klotsidega vagunit. Klotse saab laduda vagunitesse erinevates kombinatsioonides. Võimalused ja uued lahendused ei lõpe kunagi! Rongile klotside ladumine arendab lapses nii geomeetriliste kujundite tundmist ja tunnetamist kui ka loomingulisust.

ESTONKIDS

Erilist lõbu pakuvad lastele aga sorterid, mis arendavad lapse loogilist mõtlemist ja peenmotoorikat ning mille abil õpivad lapsed ära tundma geomeetrilisi kujundeid.

Kindlasti pakub tegevust ja rõõmu nii OYOY puidust pusle sorter, millel on väga armas ja klassikaline disain, kui ka Kid’s Concept veoauto sorter AIDEN, mis on mänguasi kaks ühes. Veoautol on kuus erinevat kujundit mis erinevad ka oma värvi poolest ning kui kujundite sobitamisest laps tüdineb saab autoga oma fantaasiamaailmas niisama ringi vurada.
 

ESTONKIDS

3. Tegelusmänguasjad poistele

Tublid mehed kasvavad vaid mängides, sest vaid läbi mängu õpivad väikesed poisid isa jälgedes haamriga naela seina lööma või kruvisid keerama. Just seetõttu võib igale väikemehele sel jõuludel kinkida päris enda tööriistakomplekti. Kid’s Concept tööriistakomplekti kuulub lausa 20 arendavat ja inspireerivat tööriista, mille hulgas on haamer, saag, kruvikeeraja, kruvid jne. See tööriistakomplekt on täiuslik väikesele osavale meisterdajale.

ESTONKIDS

Ent iga väikemees ei ütle ära ka ühest uuest autost või bussist olgu neid mänguasjakastis juba nii palju kui tahes. ESTONKIDS e-poes on saadaval just väikestele kätele ideaalselt sobivad ja veerevad autod ning bussid, mille võib poetada ka päkapikusussi sisse.

ESTONKIDS

4. Tegelusmänguasjad tüdrukutele

Ema ja lapse rollimängud on alati olnud tüdrukute lemmikud ning seetõttu on ka ESTONKIDS sel jõuluajal kokku pannud komplekti mänguasjadest, mis tüdrukute fantaasiamaailma rikastavad ning mängulusti suurendavad. Näiteks rõõmustab iga tirts, kui leiab jõuluvana kingikotist mõne Fabelab nuku, mis on toodetud orgaanilistest materjalidest. Et veelgi rõõmu suurendada saab komplekti soetada nii nukuriideid, magamiskoti kui nukutelgi.
 

Ja kui nukkudel kõht väga tühjaks läheb saab mõnusa õhtusöögi koos piparkookidega valmistada Kid’s Concept küpsetamiskomplekt BISTRO abil. See on komplekt, mis sobib suurepäraselt lapse inspireerimiseks, ergutades kujutlusvõimet.

ESTONKIDS

5. Lauamängud

Lauamängud on kaasahaaravad ja arendavad iga lapse jaoks, muidugi ka täiskasvanute jaoks. Seetõttu tasub sel aastal jõuluvana kingikotti täita mängudega, mis rõõmustavad tervet peret ning tugevdavad omavahelisi sidemeid. ESTONKIDS veebipoes on saadaval mitmeid klassikalisi mänge nagu Kid’s Concept lauamäng 4 ritta – Gravitrips, mis on kahele mängijale mõeldud klassikaline strateegiamäng või trips-traps-trull, mida teavad kõik oma lapsepõlvest, kuid mis siiani pakub nuputamist ja hasarti.
Samuti on veebipoes mäng reis ümber maailma(Kid’s Concept Ludo), mis samuti paljudele lapsepõlvest tuttav. Seega, miks mitte pakkuda seda sama rõõmu nüüd ka oma lastele!

ESTONKIDS

Leia inspireerivaid, arendavaid ning trendikaid tooteid beebidele ja väikelastele ESTONKIDS e-poest estonkids.ee.

Copy
Tagasi üles