Avasta põnevad jõulukingid Softrendist

Copy
Foto: Softrend

Aasta mõnusaim aeg on peagi käes ja tasub hakata kingiideid otsima. Mida kinkida trenditeadlikule sõbrannale? Oma stiilsele kaaslasele? Alati hea maitsega emale?

1. Disainerbrändide klaas ja keraamika

Kaunis, käsitööna valmistatud keraamika ja stiilsed klaasvaasid kaunistavad iga kingisaaja kodu aastaid. Näiteks sobivad kingituseks hästi Taani brändide Louise Roe, AYTMi ja Kristina Dami tooteid, kes kõik loovad ajatut disaini, mis on mõeldud kestma.

2. Eesti disain

Eesti disain järjest enam kättesaadav ja populaarsem ning seetõttu ka suurepärane kingitus. Softrendi Rocca salongis toimub see aasta Eesti disaini pop-up pood, kuhu on valitud jõulukingituseks sobivad tooted brändidelt Stella Soomlais, Kelpman Textile, Marat, Miurio, Bonobo ja Nordic Honey.

3. Raamatud

Põnevad raamatud on paljude jaoks kingitus, millest nad ära ei ütleks. Kui otsid kinkimiseks just sisekujundus- või elustiilialaseid raamatuid, siis tasub külastada Softrendi, kuhu on hiljuti saabunud mitmeid huvitavaid raamatuid.

4. Kodutekstiilid

Põhjamaade ilmastikus asendamatu sisustustoode ja jõuludeks väga hea kingitus – pehme ja soe pleed, mis endale õhtuti raamatut lugedes või filmi vaadates ümber tõmmata või jahedamal suveõhtul terrassil peale võtta.

Vaata rohkem ideid: https://softrend.ee/parimad-joulukingiideed/

Copy
Tagasi üles