Tallinna vangla ametnik sai positiivse koroonaproovi

BNS
Copy
Tallinna vangla.
Tallinna vangla. Foto: Erik Tikan/Postimees Grupp/scanpix Baltics

Neljapäeval sai koroonapositiivse tulemuse üks Tallinna vangla ametnik, kes oli 27. novembril positiivse testitulemuse saanud ametniku lähikontaktne.

Viimasel ajal ametnikul kokkupuuteid vangidega ei ole olnud. Kokku on seega Tallinna vanglas koroonapositiivseid ametnikke kaks. Tallinna vangla vangide hulgas hetkeseisuga aktiivseid koroonaviiruse haigusjuhte ei ole.

Viru vanglasse uusi koroonajuhtumeid neljapäeva seisuga ei lisandunud. Varasematest koroonapositiivsetest Viru vangla vangidest on arstid tunnistanud tervenenuks 203. Nakatunud vangidest keegi haiglaravi ei vaja. Karistusaja lõppemise tõttu enne tervenemist vabanenud seitse vangi, kelle järele valvamiseks vajalikud andmed on edastatud terviseametile. Seega on Viru vangla vangide hulgas aktiivseid koroonaviiruse haigusjuhte praeguse seisuga üheksa. Viru vangla teenistujate seas on aktiivseid koroonaviiruse haigusjuhte viis.

Tartu Vanglas koroonaviirust vangide seas neljapäeva seisuga tuvastatud ei ole. Koroonapositiivseid vanglateenistujaid on Tartu vanglas üks.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles