Kuidas valida jõulukingitust tehnikafännile?

Copy
Foto: Huawei

Jõulud on lähedal ning igaüks tahaks teha oma lähedasi õnnelikuks. Vahel ringlevad peas kingituste ideed enne tähtpäeva, kuid mõnikord pole õrna aimugi, mida kinkida ka mõned päevad enne. Siin vaatame lähemalt, miks on tehnika üks hea ja lihtne kingituste tüüp ja mida täpsemalt vaadata võiks.

Juhul, kui sinu lähedasel ei ole veel nutikella, siis on see tänapäeval üks lihtsamaid ja kindlamaid kingitusi. Kuigi mõnedele võib tunduda, et aktiivsuse jälgimisseadmed on kasutud, siis tegelikult motiveerivad need inimesi rohkem liikuma, näidates näiteks tehtud samme. Samuti saab ühe korraliku nutikellaga jälgida pulssi, und, südametervist ning ägedamate seadmete korral ka vere hapnikusisaldust ja stressitaset.

Foto: Huawei

Huawei Watch Fit on 2020. aasta üks Huawei uusimatest nutikelladest, mis jälgib nii liikumist ja pulssi, und kui ka vere hapnikusisaldust. Lisaks sellele saab kellaga juhtida muusikat ning lugeda teavitusi telefonist. Käes istub see mugavalt ega ole liiga suur või väike. Watch Fiti suurimaks plussiks võib nimetada selle akukestust –sõltuvalt kasutatavatest funktsioonidest kestab aku kuni 7 päeva. Kõike sisse lülitades hoiab aku ikka umbes nädal aega. Palju rohkem informatsiooni kellast leiab Postimehe Huawei Watch Fiti arvustusest, kuid umbes saja euro eest on see üks parimaid lahendusi hetkel – stiilne ja lihtne kuid see-eest väga laia funktsionaalsusega.

Kui aga Huawei Watch Fit tundub kuidagi lihtne, siis järgmiseks sammuks oleks juba nutikell Huawei Watch GT2 Pro. See on tänavuse aasta tugevaim ja ilusaim nutikell Huaweilt – selle eripära on see, et GT2 Prod saab kanda nii jõusaalis ja golfiväljakul kui ka jõulupeol ja klubis. Nutikella disain on julge, see on mugav kasutses ning valida saab ka mitme erineva rihmavärvi vahel, mis võimaldab kohandada kella disaini veelgi täpsemalt oma maitse järgi. Huawei Watch GT2 Pro on kingitus inimesele, kes soovib eristuda teistest, kuid hindab ka mugavust.

Foto: Huawei

Kui aga nutikell on lähedasel juba olemas, siis teiseks tasub alati mõelda, kui palju inimene kuulab muusikat ning ega tal ei läheks vaja üks korralik juhtmevabade kuularite komplekt. Siin tulevad mängu Huawei FreeBuds Pro kõrvaklapid, mis on ühed mugavamad ja lihtsaima juhtimissüsteemiga juhtmevabad kõrvaklapid turul, millel on ka aktiivse mürasummutamise funktsioon. Eripärase disaini, mugava haptilise juhtimissüsteemi ja pika akukestusega on need klapid üks parimaid valikuid muusikafännile tänapäeva juhtmevabas maailmas. Lähemalt Huawei FreeBuds Prodest saab lugeda Postimehe arvustusest.

Foto: Huawei

Vahel aga on inimesel lihtsalt vaja uut telefoni ja ei midagi muud – Huawei P Smart 2021 on firma üks mugavamaid ja lihtsamaid telefone, mis teeb ära kõike vajalikku ja rohkemgi. Neljase kaamerasüsteemi, mahuka 5000 mAh aku,  toitenuppu sisse ehitatud ülikiire sõrmejäljelugeja ja kõrvaklapiauguga P Smart 2021 teeb kõike, mida üks tavaline inimene telefonilt vajaks. Samuti on see ülisuure 6,67-tollise ekraaniga, mis sobiks suurepäraselt näiteks kehvema silmanägemisega inimesele – teksti saab teha suuremaks ning video- ja pildisisu on suurel ja eredal ekraanil eriti hästi nähtav. Rohkem infot, sealhulgas näidispiltide galeriid, saab leida siit.

Need on ühed kõige paremad tehnika kingitused, mida lähedasele teha saab – kõik seadmed kestaksid kaua ning märgatavalt parandaksid iga inimese elukvaliteeti. Kellad innustaksid rohkem liikuma, kõrvaklapid pakuksid muusikanaudingut ja kvaliteetset mürasummutust ning telefon lahendaks aeglasema ja kehva fotosüsteemiga seadme probleemi.

Foto: Huawei
Copy
Tagasi üles