TEST ⟩ Milline «Õnne 13» tegelane oled sina? (3)

Copy
Sihi ja Näituse tänavate nurk. Piirkond, kus toimuvad "Õnne 13" võtted. Fotol stsenarist Andra Teede.
Sihi ja Näituse tänavate nurk. Piirkond, kus toimuvad "Õnne 13" võtted. Fotol stsenarist Andra Teede. Foto: Erik Prozes

Kirjanik Andra Teede on olnud «Õnne 13» stsenarist juba seitse hooaega. Äsja ilmus ka tema lasteraamat «Morna lapsed», mis laiendab ja täiendab suurt Morna tegelaste seltskonda. 

Morna on linn Eestis, mida teab ja tunneb igaüks. Mis sellest, et päriselt seda linna maakaardil ei leidu. See koht on tuttav Eesti vanimast ja vaadatuimast telesarjast «Õnne 13».

Sarjas ei näidata kuigi palju lapsi, hoolimata sellest, et neil on ka oma elu ja seiklused. Raamat «Morna lapsed» nendest räägibki. Raamatu peategelane on Alice, kes kolib koos ema ja väikse õega Tallinnast Mornasse. Seal saab ta tuttavaks Õnne tänava tüdrukute ja poistega, kellega koos lahendatakse kummaline kuritegu. Nimelt röövitakse Morna muuseumi, ja kui linna kõige rikkam mees Margna lubab röövli tabajale kopsakat vaevatasu, läheb eriti põnevaks.

Mornas elavad lisaks sarjast tuntud täiskasvanud tegelased nagu Alma, Mare, Allan, Laine, Evelin ja paljud teised. Kindlasti oled endagi elus märganud inimesi, kes neid tegelasi meenutavad. Aga kes neist võiksid olla sa ise? Tee test ja saa teada!

Kommentaarid (3)
Copy
Tagasi üles