Kui kurk on valus ja külmetus kallal

Bioplanet
Copy
Foto: Bioplanet OÜ

Viiruste hooajal on peamine küsimus, kuidas nendest kiiresti võitu saada. Viimasel ajal on hakatud mõistma, et piimhappabakterid koos tugevate antioksüdantidega võivad pakkuda abi ka viiruste hooajal immuunsüsteemi toetamiseks.

Valus kurk on tihti esimeseks märgiks, et mingi viirus on tunginud inimese organismi ja tekitanud tuntava reaktsiooni. Looduse varamust ja kaasaja sünteetilistest katsetustest on vahendeid, mida sellisel juhul soovitatakse tarvitada. Kuid üha enam on aru saadud, et abi võib olla ka piimhappebakteritest. Seedetrakti mikrofloora on immuunsüsteemi oluliseks alustalaks mitte ainult soolestikus, vaid ka mujal organismis.

Viiruse kinnitumine organismi ja paljunemine tuleneb eelkõige sellest, et organismi immuunsüsteem ei ole piisavalt tugev, et sissetungijatele vastu seista. Immuunsüsteemi nõrgendavad eelkõige liigne pinge ja stress, vähene uni ja liikumine ning toitainetevaene dieet. Kui elustiili muudatusi pole lihtne ette võtta või viirused juba kimbutavad, siis on igal juhul oluline teada, et abivahendid viirustele vastuastumiseks on olemas.

Kodumaine tootja Nordaid on saanud koostöös Eesti teadlastega valmis uue toote, mis mõeldud just kurguvaevuste ja algava külmetuse käes vaevlejatele. Toode Boulardii+piimhappebakterid kurgule sisaldab unikaalset koostist, mis on abiks valusa kurgu ja külmetuse sümptomite puhul. Toode sisaldab eelkõige patenteeritud piimhappebakterite tüve Probi® Paracasei 13434, millel on kliiniliselt tõestatud immuunsüsteemi tugevdav toime. Paracasei toetab immuunsüsteemi, et tõhusalt võidelda võimalike patogeenidega ja edendada esmajärgu kaitsemeetmeid sissetungivate patogeenide vastu. Koostises on ka piimhappebakter Saccharomyces Boulardii, mis edendab kaitset patogeenide vastu ja vähendab genotoksilisust. S.Boulardii’l on oluline mõju soolestiku terve mikrofloora taastamisel ja erinevate bakterite poolt tekitatud vaevuste puhul.

Lisaks on tootes kodumaine superõli astelpajust ja välismaine väekas taim kurkum, mis koosmõjus aitavad kaasa sellele, et saada viiruse mõjust kergemini üle.

Nordaid’i toote Boulardii+piimhappebakterid kurgule soovituslik ühekordne annus (3 ml) sisaldab vähemalt 4 miljardit Paracasei bakterit ja 3 miljardit Saccharomyces Boulardii mikroorganismi. Seda kogust võib päevas võtta sisse mitu korda, olenevalt viiruse tõsidusest.

Mõistlik on lisaks piimhappebakteritele tarvitada ka tugevaid antioksüdante, mis pidurdavad põletikuliste protsesside toimet ja ergastavad immuunsüsteemi. Eelkõige C-vitamiini, mida Nordaid pakub kõige paremini omastatavas ja imenduvas vormis – liposoomsel kujul. Liposoomne C-vitamiin ja Boulardii+piimhappebakterid kurgule on saadaval hästivarustatud apteekides üle Eesti.

Tooteid saab osta siit.

Copy
Tagasi üles