Karilaid: Poolamets käitus poliitiliste konkurentidega isegi hellalt (14)

Copy
Riigikogu õiguskomisjoni esimees Jaanus Karilaid.
Riigikogu õiguskomisjoni esimees Jaanus Karilaid. Foto: Remo Tõnismäe

Keskerakonna aseesimees Jaanus Karilaid leiab, et põhiseaduskomisjonis toimuv tsirkus oleks olemata, kui sellele oleks esitatud tõesti kvaliteetseid muudatusettepanekuid. Karilaiu sõnul on komisjoni esimees Anti Poolamets käitunud oma poliitiliste konkurentidega isegi hellalt.

Avaldame Karilaiu arvamuse täismahus

Põhiseadusekomisjonis toimuv tsirkus oleks olemata, kui eelnõule oleks tõesti esitatud kvaliteetseid muudatusettepanekuid. Seda lubati, aga valetati. Opositsioonitegelased on ka selgelt välja öelnud, et eesmärk pole tagada referendumi paremat korraldust ning motiivi, vaid takistada eelnõu lõpuni menetlemist. See on räiges vastuolus õigusriigi seadusloome mõttega.

Põhiseaduskomisjoni esimees Anti Poolamets käitus pahatahtlike poliitiliste konkurentidega isegi hellalt. Jaurajatega vaidlema jääda, nende lavastatud obstruktsiooni proovida lõputult korrutades tõrjuda, nääklejaid veenda, edevaid rahustada...Riukameestesse ei maksa takerduda!

Poliitiline enamus on juba rohkem kui aasta tagasi leppinud, et referendum tuleb korraldada. Lihtne, miks seda nii keeruliseks karjuda? Lihtne vastus samuti. Opositsioonil pole muid teemasaid millega ühiskonda lõhestada. Kunagi olid neil venelased, siis Savisaar, nüüd EKRE.

Opositsioonierakonnad on harjunud ratsutama viha seljas ja joonistama Valge ja Musta vastasseisu. Vaktsineerimine, rahva tervis, majandus ja kõrgemad palgad kõigile on neile liiga keeruline maailm. Nende piiratus ei tee muret, küll aga see, et Reformierakonna juhtkond on heaks kiitnud küsimuse, et kas Eesti Vabariigil on parem olla Vene Föderatsiooni koosseisus..

Kommentaarid (14)
Copy
Tagasi üles