Eestlased tõid turule erilise nutipostkasti

Kristina Kostap
, Kodustiil.ee vanemtoimetaja
Copy
Nutipostkaste paigaldatakse tellijate kodudesse alates 2021. aasta aprillist.
Nutipostkaste paigaldatakse tellijate kodudesse alates 2021. aasta aprillist. Foto: ParcelSea

Endised Cleveroni juhtivtöötajad Andres Sampka ja Indrek Jürgenson lõid 2020. aasta sügisel uue pakiautomaatidega tegeleva ettevõtte ParcelSea. ParcelSea toodab personaalseid nutipostkaste, mis võtavad koju tellitud kaubad kontaktivabalt vastu ja omanik ei pea selleks ise kodus olema. 

Lahendus on kõigile avatud ja integratsioonivaba, mis tähendab, et nutipostkasti saavad kaupu jätta kõik kullerettevõtted, sõbrad ja tuttavad. ParcelSea nutipostkast koosneb erinevatest moodulitest ja mahutab mitu pakki (L, M, XS), kirju ning kuni 5 toidukotti. Omanik saab sõnumi kaudu teavituse, kui kaup on nutipostkasti sisestatud. Tulevikus saab nutipostkasti kaudu ka pakke välja saata. 

Täna on ParcelSea strateegiaks Eestis toote piloteerimine, toote täiustamine ja edasi arendamine. 2021. aasta teises pooles planeeritakse laieneda lisaks Eestile ka Skandinaaviasse. Jaanuari lõpus paigaldatakse 20 esimest nutipostkasti juba eestlaste kodudesse. 

ParcelSea fookusesse kuuluvad hetkel eramajad, ridaelamud ja  paarismajad. «Tahame pakkuda neile nutikat kodupostkasti, mis on alati kodus ja ootab, et kõik pakid, toidud ning sõbralt-sõbrale kaubad saaksid kontaktivabalt omanikule toimetatud,» rääkis ParcelSea kaasasutaja Andres Sampka.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles