Galojan peab vangi minema veebruaris

Merike Teder
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Anna-Maria Galojan kohtus.
Anna-Maria Galojan kohtus. Foto: Priit Simson

Ligi 60 000 euro omastamises süüdimõistetud MTÜ Eesti Euroopa Liikumise (EEL) eksjuht Anna-Maria Galojan peab minema viie kuu pikkust vangistust kandma 7. veebruaril.

Harju maakohus määras, et Galojan (29) peab minema Tallinna vanglasse 7. veebruaril kell 10, naised kannavad karistust Harku vanglas, vahendas ERRi uudisteportaal.

Galojani süüdimõistmine jõustus 18. jaanuaril, kui riigikohus ei võtnud tema kaitsja vandeadvokaat Sven Sillari kaebust arutusele ning jõusse jäi mullu 17. oktoobril Tallinna ringkonnakohtus langetatud otsus.

Galojan mõisteti süüdi suures ulatuses omastamises ja võltsitud dokumendi kasutamises ning kohus karistas teda ühe aasta ja 10 kuu pikkuse vangistusega, millest tal tuleb vanglas kohe ära kanda viis kuud, lisaks tuleb tal maksta tsiviilhagi katteks 47 956,29 eurot ning MTÜ Eesti Euroopa Liikumise kasuks viivised summas 17 658,17 eurot.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles