Noorsotsid korraldavad Toompeal meeleavalduse (6)

Copy
Opositsiooni meeleavaldus Riigikogu ees pensionisüsteemi muudatuste vastu jaanuaris.
Foto on illustratiivne.
Opositsiooni meeleavaldus Riigikogu ees pensionisüsteemi muudatuste vastu jaanuaris. Foto on illustratiivne. Foto: Mihkel Maripuu / Postimees

Noored Sotsiaaldemokraadid korraldavad kolmapäeval Toompeal meeleavalduse, mille eesmärgiks on seista vastu parlamendi vaigistamisele ning abielureferendumile. 

«Kolmapäeval, 13. jaanuaril kell 13 kutsuvad Noored Sotsiaaldemokraadid oma liikmeid ja kõiki teisi meeleavaldusele Toompeal demokraatia kaitseks. Ürituse eesmärgiks on seista vastu parlamendi vaigistamisele ning vihaõhutavale sisutühjale referendumile,» edastatakse teates.

Koguneda plaanitakse kell 13 riigikogu ees ning kiriku kõrval olevas pargis. Osalejatelt oodatakse maski kandmist ning viiruse leviku takistamiseks kogunetakse kümnestes rühmades. 

«On hästi teada, et antud abielureferendumi tegelikuks eesmärgiks on EKRE püüd teha endale riigi raha eest valimiskampaaniat,» kommenteeris ürituse eestvedaja ja noorsotside Tallinna klubi juht Getter-Agnes Aareleid. «Oma olemuselt on see referendum aga sisutühi petuskeem: ei «jah» ega «ei» vastus ei kohusta riigi juhte millekski. Kuid täiesti vastuvõetamatu on seda teha parlamendi vaigistamisega,» lisas ta. 

Kommentaarid (6)
Copy
Tagasi üles