Heleniuse SMS Reinsalule: peame valitsusest lahkuma (59)

Copy
Joakim Heleniuse sõnul kardab ta tõsiselt, et Isamaa praegune suletud rahvusriigi põhimõte viib partei ja kogu riigi langusesse.
Joakim Heleniuse sõnul kardab ta tõsiselt, et Isamaa praegune suletud rahvusriigi põhimõte viib partei ja kogu riigi langusesse. Foto: Remo Tõnismäe

Erakond Isamaa ja ühtlasi selle liikmeühenduse Parempoolsed liige Joakim Helenius saatis välisminister Urmas Reinsalule (Isamaa) täna hoiatava sõnumi: kui Isamaa Porto Franco skandaaliga seotud pole, tuleb tema hinnangul neil valitsusest lahkuda. 

Mõni tund varem kirjutas Postimees, et kaitsepolitsei otsib läbi Tallinna südalinnas asuvat KredExi kontorit, ning seda seonduvalt Porto Franco kinnisvaraarenduse tehingutega.

«Tere Urmas, Porto Franco skandaal on väga tõsine,» nentis Helenius sõnumis Reinsalule. «Kui Isamaa ei ole seotud, peame kohe valitsusest lahkuma. Kui Isamaa on seotud, peame juhatuse kohe välja vahetama. Olen olnud väga passiivne Isamaa (ja Parempoolsete) liige siiamaani, aga see muutub, kui midagi ei juhtu,» hoiatas ta. 

Soome suurinvestor Joakim Helenius astus erakonna Isamaa ja erakonna liikmeühenduse Parempoolsed liikmeks mullu augustis, mil taotles ka Eesti kodakondsust. 

Kommentaarid (59)
Copy
Tagasi üles