Spaa kolib koju

Balteco
Copy
Foto: Balteco

Spaa oma kodus? See tundus veel mõni aeg tagasi ehk liigne luksus. Ent nüüd, mil kõikjal maailmas veedetakse kodus oluliselt rohkem aega, ei tundugi see mõte enam nii pöörane. 30-aastase staažiga kodumaine tootja Balteco on võtnud oma südameasjaks, et igas kodus oleks võimalik pärast pikka ja väsitavat päeva lõõgastuda.

Viimase aastaga on üle maailma inimesed avastanud, et kodus peaks leiduma kõik, mis oluline. Köökides trendivad mahukad kahepoolsed külmikud, aedades ilutsevad taas maitseainepeenrad ning vannitoad on muutunud koduspaadeks. Kõik ikka selleks, et kodus olemist muuta mugavamaks ja nauditavamaks.

Foto: Balteco

Spaa vannitoas ei ole pelgalt vann. See on kõik meeli stimuleeriv kogemus – näiteks tõhus veemassaaž koos Ambilight valgustusega. Investeerides korralikku massaaživanni, on keha ja vaimu turgutamine koguaeg käeulatuses. Massaaž aitab vabaneda stressist ning leevendada füüsilisi pingeid. Et tagada ka silmale meelehea, on Balteco toodetel suur rõhk lisaks funktsionaalsusele ka disainil. Just seetõttu on leidnud Balteco vannid kodu üle terve maailma tänaseks juba ligi neljakümnes riigis.

Soome elamumessilt Flo kivivann
Soome elamumessilt Flo kivivann Foto:  Paula Osenius

Menukus peitub kvaliteedis

Hetkel on trendimas nii Eestis kui välismaal kivimassist tooted. Nii on ka Balteco tootevalikus kõige menukamaks tooteks Balteco Xonyx Solid Surface kivivannid. Kivimassi kõrges lennus Baltco turundusdirekor Merje Sumberg ei üllatu: “Tegemist on väärtusliku ja äärmiselt kvaliteetse tootega. Me oleme isegi sõnastanud tootearenduse koosolekutel kivivannid “isalt-pojale” vannideks. Seda mõistagi parimas mõttes, kuna kivivanni valmistamise tehnoloogia on niivõrd efektiivne, et kui pere otsustab koju kivivanni kasuks, siis see vann on sisuliselt eluks ajaks. Kui just disain ajas ei väsi.” Selleks, et disain ei väsiks, töötab tiim järjepidevalt erinevate Eesti tootedisaineritega, et luua ajatu disainiga vanne. Põhirõhk on lihtsusel ja puhtusel. Mida vähem müra silmale, seda lõõgastavam kogemus.

Video tootis: Turundusvideo.ee

Et vannitoa sisustust on tänapäeval saada palju, on oluline jälgida toodete valikul nende kvaliteeti. Seda nii vannide kui näiteks vannitoa mööbli puhul. Balteco valmistab erinevalt enamikest teistest tootjatest mööbli korpused kõrgkvaliteedilisest MDF-ist, mis tagab parema vastupidavuse ning viimistluse ühtlase kvaliteedi.

Foto: Terje Ugandi

Mitte vaid vanniäri

Balteco tootevalikust saab sisustada terve vannitoa: mööbel, valamud, duššitooted, minibasseinid ja veel palju muudki. Kõik see valmib kolmes Eesti tehases. Kodumaine äri on tõusnud kolmekümne aastaga Põhja-Euroopa suurimaks vannitootjaks. Kokku küündib tänaseks Baltecol klientide koguarv maailmas ligi 200 000 kliendini. Kuid loorberitele meeskond puhkama ei jää – igal aastal tullakse välja uute disainide ja uute toodetega. Uus, 2021. aasta kollektsioon näeb ilmavalgust juba aprillis.

Uus vannitoamööbel NORD
Uus vannitoamööbel NORD Foto: Balteco

Uudista Balteco tootevalikut nende kodulehelt www.balteco.com.

Copy
Tagasi üles