Keskerakond ja Reformierakond alustavad läbirääkimisi (89)

Loora-Elisabet Lomp
Copy
Eelmise valitsuse Keskerakonna ministrid. Peaminister Jüri Ratas, sotsiaalminister Tanel Kiik, majandus- ja taristuminister Taavi Aas, haridus- ja teadusminister Mailis Reps ning regionaalminister Jaak Aab.
Eelmise valitsuse Keskerakonna ministrid. Peaminister Jüri Ratas, sotsiaalminister Tanel Kiik, majandus- ja taristuminister Taavi Aas, haridus- ja teadusminister Mailis Reps ning regionaalminister Jaak Aab. Foto: Eero Vabamägi

Kaks Keskerakonna liiget postitasid pea üheaegselt, et erakond võttis vastu Reformierakonna pakkumise moodustada koalitsioon. 

«Reformierakond tegi Keskerakonnale ettepaneku uue koalitsiooni moodustamiseks ja pika kaalumise järel võtsime ettepaneku vastu. Vanas koalitsioonis oli nii head kui halba, aga need olid igal juhul huvitavad pea kaks aastat. Loodan, et Reformierakonna ja Keskerakonna koalitsioon sünnib ja töötab Eesti heaks efektiivselt,» kirjutas Andrei Korobeinik sotsiaalmeedias. 

Yana Toom kinnitas informatsiooni. «Vaatamata viimaste päevade sündmusi, siis otsustasime proovida moodustada koalitsiooni Reformierakonnaga. Loodan, et see sünnib,» lausus Toom. 

Keskerakond kinnitas samuti Facebooki vahendusel, et täna õhtul kogunenud Keskerakonna juhatuse ja riigikogu fraktsiooni liikmed toetasid pärast põhjalikku arutelu mitteametlike koalitsiooniläbirääkimiste alustamist Reformierakonnaga. Läbirääkimisi veavad Tanel Kiik ja Mailis Reps. 

Kommentaarid (89)
Copy
Tagasi üles