Eesti ilubränd lahendab nahamured kiiresti läbi looduse-ja meditsiinitarkuste

Sisuturundus
, reklaamartiklite toimetaja
Copy
D'DIFFERENCE tuleb aastas välja kahe-kolme uue tootega. Brändijuhi Carmen Kiburi sõnul koosnevad kõik tooted sertifitseeritud looduslikest koostisosadest ning on toodetud viisil, mis säilitab tooraine väärtuslikud omadused.
D'DIFFERENCE tuleb aastas välja kahe-kolme uue tootega. Brändijuhi Carmen Kiburi sõnul koosnevad kõik tooted sertifitseeritud looduslikest koostisosadest ning on toodetud viisil, mis säilitab tooraine väärtuslikud omadused. Foto: Aigar Lusti

Nahk on meie suurim organ, mis kaitseb meid kõiksugu väliste mõjutuste eest, reguleerib kehatemperatuuri, hoiustab vett ja rasvasid ning aitab ümbritsevat tunda. Et nahk saaks oma olulisi ülesandeid maksimaalselt täita ning sealjuures elastne ja terve välja näha, vajab see järjepidevat kvaliteetset hoolitsust. Kodumaine ilubränd D'DIFFERENCE on võtnud südameasjaks pakkuda nahahooldustooteid, mis on kvaliteetsest toorainest ning toodetud meetodeil, mis säilitavad hoolikalt valitud looduslike koostisosade väärtuslikud omadused.

On küllaltki haruldane, et luksuslik ilutoodete bränd tuleb Eestimaalt, kuid just niisugune suund on tärganud juba 1997. aastal sisehaiguste arsti Ruth Oltjeri rajatud  AS Chemi-Pharmist. Algselt nahasõbralike puhastusvahendite valmistamisele keskendunud firma asus tootma ka kreeme ja teisi nahahooldustooteid, kuni 2012. aastal sündis kosmeetikabränd Domina Elegans, millest on nüüdseks saanud D'DIFFERENCE.

www.ddifference.com
www.ddifference.com Foto: D'DIFFERENCE

Kvaliteetne toodang

Igal aastal tuleb D'DIFFRENCE välja kahe-kolme uue tootega. Kõik tooted sünnivad laborites, mis asuvad AS Chemi-Pharmi hiljuti valminud uues tootmishoones Tänassilmas. D'DIFFERENCE'i teadlased ja biokeemikud töötavad retseptid välja ise ning need koosnevad ainult kvaliteetsest toorainest, mille päritolu tõestavad COSMOS ja ECOCERT ökosertifikaadid. "Me jälgime väga täpselt, millised koostisosad kreemi sisse paneme, sest kõik ained omavahel ei sobi – osad ei lahustu, teised hakkavad kihistuma," selgitas D'DIFFERENCE'I brändijuht Carmen Kibur. "Kogu toote loomise protsess on suur ja põnev "mängumaa" ning ükski meie kreem ei tule välja enne, kui seda on katsetanud paarikümnest inimesest koosnev testgrupp," lisas Kibur.

Kogu D'DIFFERENCE'i toodang on vegan ning dermatoloogiliselt testitud.

www.ddifference.com
www.ddifference.com Foto: D'DIFFERENCE

Tootevalikust leiab looduslikke tooteid, mis annavad nahale uut energiat ja pärsivad vananemisilminguid, ühtlustavad nahatooni, tasakaalustavad ja taastavad naha loomuliku kaitsekihi ning ergutavad või rahustavad. D'DIFFERENCE pakub 4D, 5D ja 6D tooteid, milles iga järgmine D sümboliseerib ühte lubadust, mille toode täidab:

  • 4D – niisutab, toidab, taastab naha kaitsekihi ja muudab selle tugevaks.
  • 5D – kaitseb ka vananemisilmingute vastu.
  • 6D – lisaks eeltoodule ühtlustavad selle sarja tooted jumet.

KÕIGE TÄHTSAM ON KORRALIK NAHA PUHASTAMINE

Menutooted

Naha baashooldus koosneb puhastusvahendist, näoveest ja niisutavast kreemist. D'DIFFERENCE on loonud spetsiaalse puhastava õligeeli neile, kel on kuivapoolne või vananemistunnustega nahk, kes kannavad päiksetõkkekreemi või tugevat meiki. 6D Cocooning Gel-to-Oil Cleanser muudab veega kokku puutudes tekstuuri, muutub piimjaks ning teeb oma suure õlisisalduse tõttu näonaha täielikult puhtaks. Kuiva ja kiskuva tunde asemel jääb nahk sile ning siidine. Selle geeli puhul võib igaüks valida, kas kanda see kuivale või märjale nahale ning tootega tuleb kaasa ka orgaanilisest bambuskiust ning puuvillast rätik, millega näo lõplikult puhtaks saab. Vaata siit videot, kus seda toodet testitakse. Testist on näha kas ja kui puhtaks nahk saab.

D'DIFFERENCE 6D Cocooning Gel-to-Oil Cleanser NÄOPUHASTUSÕLI TEST

D'DIFFERENCE'i kahtlemata üks intrigeerivamaid ja uuenduslikemaid tooteid on 6D Luminous Glow Face Essence näoessents, millesarnast pole ühelgi teisel kosmeetikatootjal. Kasutajatelt ülivõrdes arvustusi pälvinud näoessentsi tuleks kasutada peale puhastamist ja enne seerumit. "See pole näovesi ega ka seerum, vaid paikneb nende kahe vahel," selgitas Carmen Kibur. Näoessents eemaldab nahalt viimase mustuse, koorib, niisutab, rahustab ja lukustab näole noorusliku särava jume. Kõrge B-vitamiinisisaldus aitab ka vistrike vastu ja kaitseb keskkonnamõjude eest.

Essents sobib igale nahatüübile ning seda kasutatakse nii hommikul kui õhtul, et nahka järgnevate hooldustoodete jaoks ette valmistada.

Mis asi on NÄOESSENTS? KUIDAS JA MILLAL SEDA KASUTADA? D'DIFFERENCE menutoode saab lahti kodeeritud!

Uusi tooteid kasutusele võttes tuleb siiski meeles pidada, et naha harjumine võib aega võtta 2-8 nädalat ning alles seejärel võib tulemusi näha. "Kahjuks ei ole sinna midagi parata," tõdes Carmen Kibur. D'DIFFERENCE soovitab uute toodetega alustada ettevaatlikult. Pärast esmast kasutuskorda tuleks 2-3 päeva oodata ning seejärel kasutada toodet üle päeva. Teisel nädalal võib kasutada toodet üle päeva hommikul ja sobivuse korral ka õhtul ning kolmandal nädalal võib toote sobivuse korral seda peale kanda juba iga päev hommikuti ja õhtuti. "Tavaliselt soovitame alustada puhastuseks mõeldud toote ja kreemiga. Seerumi võiks oma näohooldusrituaali lisada nädala möödudes," andis Kibur näpunäiteid.

www.ddifference.com
www.ddifference.com Foto: D'DIFFERENCE

Oma inimestele olemas

Eestimaist toodangut soovitab Carmen Kibur eelistada eelkõige seetõttu, et D'DIFFERENCE on siin oma inimeste jaoks olemas. Kõik küsimused, mured, teemad saavad lahenduse kiiresti ja sageli väga kõrgel tasemel. "Toon näite. Ostan prantsuse tootja kreemi ja selle kohta tekib pretensioon. Info saab tavaliselt esimesena pood. Poe juhataja pöördub maaletooja poole, kes kirjutab oma kontaktile prantsuse firmas. Kui vastus ka tuleb, siis see protsess on ajaliselt väga pikk," selgitas Kibur. "Kui kliendil on sama pretensioon kodumaise toote kohta, saabub vastus algallikast kiiresti, see on vahel päeva küsimus."

D'DIFFERENCE'i tiimi jaoks on oluline olla oma kliendile olemas ning tagada vahetu suhtlus. "Ootame alati tagasisidet, ettepanekuid ja arvamusi oma toodete kohta. See kõik aitab meil veelgi paremaks saada," sõnas Carmen Kibur. D'DIFFERENCE annab kiired ning professionaalsed vastused küsimustele oma inimestele meie keeles. Kodulehe ja e-poe aadress on www.ddifference.com, küsimusi oodatakse aadressil info@ddifference.com.

Kui soovid vaadata lisa D'DIFFERENCE'I toodete kohta või otsid vastuseid nahahooldust puudutavatele küsimustele, vaata ka D'DIFFERENCE'I YouTube'i kanalit, nende Instagrami ning Facebooki lehte.

Copy
Tagasi üles