Järvamaa ettevõte õmbles end Kesk-Eesti kardinakeskuseks

Copy
Foto: Traageldaja OÜ

Järvamaal, Käru alevikus asuv õmblusettevõte Traageldaja OÜ omab 26 aastat kogemust erinevate sisustustekstiilide tootmisel. Lisaks leiab SIKSAK sisustustekstiile erinevatest hotellidest, restoranidest ja laevadest nii Eesti, Soomes kui Rootsis.

Käru alevikus asuv õmblusettevõte Traageldaja OÜ alustas 1994. aastal väikse õmblussalongina.  Tänaseks on ettevõte kasvanud arvestatavaks kodutekstiilide tootjaks, kus töötab 20 kvalifitseeritud töötajat, kes kõik annavad igapäevaselt endast parima, et kvaliteetne toodang saaks õigeaegselt valmis.

Interjöör hubaseks SIKSAKi-ga

Alates 2014. aastast müüb Traageldaja oma toodangut kaubamärgi all SIKSAK. Kangad, mida kasutatakse on kõik väga kvaliteetsed ja tulevad Lääne-Euroopast.

Kodumaise brändi tootevalikust leiab:

Laudlinad ja linikud

Gobeläänkangast laudlinad ja linikud on kergesti hooldatavad ning kannatavad 30-kraadist õrna masinpesu ja mõõdukal temperatuuril triikimist. Valikus on ka lihtsamad ja pidulikud ühevärvilised laudlinad polüester- ja puuvillakangast. Kööki igapäevaseks kasutamiseks või õuepidudel on hea katta lauda teflonlaudlinaga, mis on kaunis ja lihtne puhastada. 

Padjakatted

Uued padjakatted diivanil on lihtsaim viis oma kodust interjööri muuta. Padjakatteid leiab nii vastupidavast gobeläänkangast, aga ka lihtsamast sisustuskangast. Kõik padjakatted on lukuga eemaldatavad ja hästi hooldatavad.

Voodikatted

Aina rohkem kasutust leiavad kodudes voodikatted, kas siis voodi kiireks korrastamiseks või lihtsalt ilu pärast. Lastetoas sageli hoopis praktilisuse pärast, sest tihti käib hoogne mäng voodis. Voodikatteid saab kasutada diivanite ja tugitoolide peal selleks, et kaitsta mööblikangast igapäevaselt.

Kardinad

Kardinavalik SIKSAK kodulehel on väga lai. Valikus on nii tüllkardinad, päevakardinad kui ka pimendavad kardinad igale maitsele. Kodulehelt on võimalik kardinaid tellida ka oma mõõtude järgi, mida tavapoed ei paku. Nii saab salongi kvaliteediga kardinad tellida mugavalt e-poest.

Kui tekib kahtlus kanga materjalis või värvi valikus, saab tellida tasuta kanganäidise, mida rahulikult kodus võrrelda oma seinavärvi või muude toonidega.

Kanga võlu

Mis teeb SIKSAK-i tooted eriliseks? Selleks on kindlasti gobeläänkangas. Gobeläänkanga tehnika on väga vana ja alguse saanud mõisa- ja losside ajast. Kõik mustrid kootakse kanga sisse mitte ei tükita kangale. Tänu sellele on see väga vastupidav ja kaunid värvid ei kulu pestes maha.  Et nii kvaliteetset kangast pole võimalik Eestis kohapeal valmistada, saabub see otse Hispaaniast ning õmmeldakse valmistoodeteks Eestis.  

2019. aastal alustas SIKSAK oma disainiga gobeläänkangast tekstiilide tootmist. Kaks esimest disaini SUVI ja PÄÄSUKE said inspiratsiooni Eestimaa põllulilledest ja rahvusmustritest. Aukoha sai disainides meie rahvuslind suitsupääsuke. Disainkangaga saab tuua silmailu nii linna- kui maakoju. Just need tootesarjad on osutunud kõige populaarsemateks mustriteks meie valikust.

Tootmise juures Käru alevikus on avatud ka ettevõtte esinduspood SIKSAK, kus on väljas kõige suurem tootevalik. Lähemalt saab tutvuda kõigi toodetega  SIKSAK kodulehel.

Copy
Tagasi üles