Genka NBAst: stripiklubidest ja viilimistest hoolimata oli Brooklyn Nets eelmisel mängul hirmuäratav sats

OlyBet
Copy
Foto: Erakogu

Viimased kaks Brooklyn Netsi mängu tõestasid, et vaatamata kõigele on tegemist hirmuäratava satsiga. Hoolimata ohtrast stripibaaride külastamisest ja trennidest viilimisest paugub James Hardeni püss väga valusalt ning Durant ja Harden lasevad mõlemad pea 30 punkti mängus, kommenteerib Genka meediakära  pakkunud meeskonna võiduvõimalust vastu 21. jaanuari mängu Brooklyn Nets vs Cleveland Cavaliers.

Spordiennustusel saab kätt pulsil hoida ja panuse anda OlyBet NBA portaalis.

Kuulujärgi peaks Genka sõnul Cavaliersi vastu mängule jõudma ka eraelulistel põhjustel viimasel ajal kadunud mängujuht Irving, mis loob jälle uue mängupildi. “Täitsa huvitav, kui üks püss veel väljakul juures. Ründes ei saa unustada ka kolmepunkti kunni Harrist Brooklynis. Ise jälgin alati Deandre Jordani tegemisi, kes on mu lemmik juba Clippersi aegadest ja nüüd meeskonna põhitsentri rolli oma õlgadel kannab,” analüüsis Genka, millised tandemid ja kolmikud Brooklyn Nets vs Cleveland Cavaliers mängus tööle hakkavad.  

Hiljuti, 15. jaanuaril leidis aset nelja tiimi vaheline tehing, mida peetakse üheks suurimaks diiliks NBA ajaloos ja mis meeskondadesse muutused tõi. Genka on varasemalt öelnud, et NBA hooaja teevad tema jaoks põnevaks tüübid ja tandemid, kes esile kerkivad ja kõik oleneb sellest, kuidas superkolmikud tööle hakkavad.

Suured nimed, suured egod. See võib Genka sõnul kõik mehhanismi teistpidi käima panna. “Kui Harden teeb seda, mida ta teeb. Kui Irving peab hooaja lõpuni vastu, ilma et tal jalgade või peaga midagi ei juhtu ja kui Kevin Durant saab oma vigastuse eelse kindluse kätte. Praegu tundub KD jalg all ikka pisut veel puidune….aga arusaadav. Siis on see kindlasti väga ohtlik meeskond,” räägib Genka asjaoludest, mis teda koos spordiennustusega täna Brooklyn Netsile võitu ennustama paneb. 

Cleveland Cavaliers peab omakorda näitama NBA fännidele, et nad saavad sedakorda ka ilma staarmängija Lebron Jamesita hakkama. 2016 suutis Lebron viia oma kodutiimi Cavaliersi finaali, kus nad ka võitjatena väljusid. Lisaks peaks mainima, et tolles võidutiimis mängis ka Kyrie Irving, kes on praegu Brooklyn Netsi mängujuht. Genka sõnul on kummastav, et Irving, kes muidu on alati spordimehe hingega olnud, viimastele mängudele ei ole ilmunud ja viimati olla nähtud õe juubelil. Brooklyn Nets vs Cleveland Cavaliers mängule pidi mees aga tulema.

Läbi hiljutise diili sai Brooklyn Nets omale ka staarmängija James Hardeni. Meediakära saatel käis spordimees pidevalt ööklubides ja nagu visuaalselt näha, on ka paar kilo juurde võtnud. Kuid see kõik ei takista teda mängudelt üle 30 punkti skoorimast, mida kaks viimast mängu taas kinnitasid.

“Harden tegi Houstonisse restorani, mille avamine peaks 22. jaanuaril olema. Tahaks näha resto juhataja müügieesmärke enne ja pärast, kui mees Houstonist lahkumisest teatas,” on Genka kindel, et NBA on veel palju muud, kui see, mis väljakul toimub.            

OlyBet on NBA hooaja ametlik partner ning Brooklyn Nets vs Cleveland Cavaliers mängu spordiennustusse saab panustada siin.

Copy
Tagasi üles