Genka: Nuggets vs Jazz lahing tuleb põhimõtteline

OlyBet
Copy
Foto: Erakogu

Denver Nuggets vs Utah Jazz saab tulema tuline. Kui jätta välja Los Angelese võistkonnad, siis need on läänekonverentsi kaks tugevamat meeskonda ja lahing tuleb põhimõtteline, tõdeb Genka.

OlyBet spordiennustuse statistika kinnitab kahe tippmeeskonna tasavägist võiduvõimalust. Nuggets vs Jazz mängu ennustus kogub korvpallifännide seas pinget ning rahvas saab oma soosikule panuseid lisada OlyBet NBA portaalis.

“Utah on praegu heas hoos ja vaatamata eelmisele, tasavägisele mängule, siiski favoriit. Denveri alahindamine on varemgi kätte maksnud ja arvan, et see hooaeg ei tee seda enam keegi,” lausub Genka ja analüüsib, millised staarid ja tandemid kohtumisele mänguilu lisavad.

Üks mõjutaja saab kindlasti olema Serbiast pärit staarmängija Nikola Jokic Nuggetsi ridades. Keskmängija, kes ei karda kaugelt visata. Tal on keskmängija kohta väga hea platsinägemine ja korvpalli IQ, mis temast teeb üliosava sööduandja.

“No, Jokic on ikkagi vaatamisväärsus! Nii tarka pikka mängijat pole NBA-s tükk aega olnud. Tema ja mängujuht Jamal Murray teevad oma asja niikuinii ära,”  räägib Genka ja lisab, et Nuggetsi vôit oleneb sellest,  kuidas ülejäänud sats mängib.

Utah Jazzis on Genka sõnul omakorda  hunnik mehi, kes skoorivad kahekohalise arvu punkte. “Meeskonna kaitsjad on ühed NBA parimatest ja Denveri kaks pôhikutti ei jôua seda rongi ilmselt vôiduka lôpuni vedada,” lisab ta. Meeskonna ridades on mitmekordne aasta kaitsemängija tiitli omanik Rudy Gobert. Mängujuht Donovan Mitchell, tabava hüüdnimega Spiderman, on kindlasti üks nendest, kes oskab endast alati 110% anda, et tiim võidule aidata.

“Jazz on paremas sôiduvees ja nende komplekteeritus tundub parem,” ennustab Genka mõlema meeskonna võiduvõimalust hooajal tervikuna.

NBA ametlik spordiennustuse partner on OlyBet. Eesti korvpallifännid saavad infot ülekannete kohta ja panustada oma lemmikutele OlyBet NBA portaalis.

Tähelepanu, tegemist on hasartmänguga.

Copy
Tagasi üles