Kanal 2 toob ERRi töötaja uurimise alla viinud telesarja ekraanile

Hanneli Rudi
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Janno-Hans Arro.
Janno-Hans Arro. Foto: Ove Maidla / Postimees

Kanal 2 eetrisse jõuab teleseriaal «Saare sosinad», mille tegemise tõttu esitati kahtlustus  ERRi endisele tootmisteenistuse juhatajale Janno-Hans Arrole.

Rahvusringhääling süüdistas sarja produtsenti Arrot eelmisel sügisel ametialaste volituste ületamises, teatas Kanal 2.

Väidetavalt aktsepteeris Arro arveid, mille väärtus ei kattunud tööde tegeliku mahuga. Arro on kokkuleppel ERRiga väidetava kahju kogu ulatuses endisele tööandjale tagasi maksnud.

«Kanal 2 ei olnud nende eelnenud segadustega mingilgi moel seotud ja meie otsuseid need ei mõjutanud,» selgitab Kanal 2 programmidirektor Olle Mirme. Mirme sõnul oleks olnud talumatult absurdne, kui see sari jäänukski n-ö riiulile tolmu koguma. «Juba ainuüksi need suurepärased näitlejad, kes «Saare sosinates» kaasa löövad, olid meie jaoks argument, miks see seriaal tingimata Kanal 2 ekraanile tuua,» lisas Mirme.

Sarja kesksetes rollides on Jaan Rekkor, Marilyn Jurman, Viire Valdma, Marika Vaarik, Tiit Sukk, Indrek Sammul, Margus Tabor, Helene Vannari ja Inga Salurand.

Põhja ringkonnaprokuratuuri pressiesindaja kinnitusel on uurimine pooleli, tehakse uurimistoiminguid ning süüdistust pole veel esitatud. Eelmise aasta septembri lõpus esitati Arrole kahtlustus.
 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles