Küsitlus ⟩ Milline poliitik peab koroonavaktsiini mürgiks? Kes eelistab Sputnikut? (10)

Meinhard Pulk
, reporter
Copy
Kalle Grünthal (taga) keeldub vaktsiinist, Helle-Moonika Helme (keskel vasakul) veel mõtleb, Mart Helme (keskel paremal) loobus esialgu vaktsiinipakkumisest humanitaarsetel kaalutlustel ning laseb end vaktsineerida tulevikus
Kalle Grünthal (taga) keeldub vaktsiinist, Helle-Moonika Helme (keskel vasakul) veel mõtleb, Mart Helme (keskel paremal) loobus esialgu vaktsiinipakkumisest humanitaarsetel kaalutlustel ning laseb end vaktsineerida tulevikus Foto: Mihkel Maripuu

Veebruari alguses tõdes reformierakondlane Jürgen Ligi sotsiaalmeedias, et rääkides Aivar Koka ja ühe EKRE rahvasaadikuga oli seltskonnast tema ainsana koroonavaktsiini usku ning -teadlik vestlusosaline. Et poliitikute hoiakutest selgust saada, viis Postimees 101 parlamendiliikme ning 15 ministri vahel läbi küsitluse. Koroonavaktsiinist keeldumist kinnitasid vaid üksikud EKRE fraktsiooni liikmed. 

Kategooriliselt on Covid-19 vaktsiini vastu Kalle Grünthal ja Uno Kaskpeit, tõenäoliselt ei lase end vaktsineerida ka Anti Poolamets.

«Teatavasti kulub vaktsiini väljatöötamiseks päris pikka aega. Katsed ja katsetulemused ei ole aastane töö ning see tähendab, et meil ei ole kõik kõrvalmõjud ning nende tagajärjed teada - näiteks lapseootel peredel,» põhjendas Grünthal.

Kommentaarid (10)
Copy
Tagasi üles