FOTOD ⟩ Lihulas toimus raske liiklusõnnetus, kannatanu tuli autost välja lõigata

Toimetas Carl-Robert Puhm
Copy

Täna kell 11.50 sai politsei teate, et Pärnumaal Lihula Olerexi tankla juures põrkasid kokku kaks sõiduautot. Õnnetuse tagajärjel tuli üks inimene autost välja lõigata.

Esialgsetel andmetel juhtus õnnetus, kui Lihula poolt kõrvalteelt tulnud Audi ei andnud teed peateel, mööda Risti-Virtsu-Kuivastu maanteed Tallinna poole sõitnud Mitsubishile.

Audit juhtinud ja autos üksi olnud 75-aastane naine sai viga ning ta viidi haiglasse. Mitsubishit juhtis 57-aastane mees, kes oli samuti autos üksinda ning tema vigastada ei saanud. Mõlema auto juhid kasutasid turvavarustust ning autodel olid all nõuetekohased rehvid. Mitsubishit juhtinud mees oli kaine, Audi juhi võimalik joove selgitatakse ekspertiisis. Õnnetuse täpsemad asjaolud on selgitamisel.

Liiklus oli sündmuskohal mõnda aega häiritud. Politsei reguleeris liiklust ja päästjad puhastasid tee ning veidi peale kella 13 oli tee taas tavapäraseks liiklemiseks avatud.  

Pärnu politseijaoskonna patrullpolitseinik Tea Talupoeg tõdes, et näiliselt head  ilmastikuolud võisid autojuhile petlikuks osutuda. «Täna on küll talviselt ilus ilm ja teeolud üsna head, kuid nähtavust võib halvendada ere päike, mis lumelt peegeldumisega veelgi võimendub. Kindlasti eeldab nii päikeseline kui ka pime ja sajune ilm veelgi suuremat tähelepanelikkust ja ettevaatlikkust. Lisaks tasub alati hinnata tee- ja ilmaolusid ning vastavalt sellele valida sobilik sõitmise kiirus.»

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles