Disney voogedastusteenused koguvad jõuliselt populaarsust

Copy
FILE PHOTO: A smartphone with displayed "Disney" logo is seen on the keyboard in front of displayed "Streaming service" words in this illustration taken March 24, 2020. REUTERS/Dado Ruvic/File Photo
FILE PHOTO: A smartphone with displayed "Disney" logo is seen on the keyboard in front of displayed "Streaming service" words in this illustration taken March 24, 2020. REUTERS/Dado Ruvic/File Photo Foto: DADO RUVIC/REUTERS

Meelelahutushiid Walt Disney Company teatas neljapäeval, et nende voogedastusteenused koguvad jõuliselt populaarsust ja on ületanud 146 miljoni kasutaja piiri.

Sellega ollakse järele jõudmas 203 miljoni tellijaga voogedastusteenusele Netflix. 

Disney+, Hulu, ESPN ja Hotstar on vaatajaskonda kasvatanud, kui emafirma reisi- ja lõbustusparkide äri samal ajal koroonaviiruse pandeemia tõttu kannatab.

«Oleme kindlad, et tänu meie erakordsele ja kvaliteetsele sisule ning meie brändi Star peatse turuletoomisega on meil hea positsioon tulevikus veelgi suuremat edu saavutada,» ütles Disney tegevjuht Bob Chapek.

Walt Disney Company teatas novembris, et koondab veel 4000 töökohta oma toodete, lõbustusparkide ja elamuste sektoris. Septembris oli Disney teatanud 28 000 töötaja koondamisest peamiselt USA lõbustusparkides.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles