Visnapuule meeldis mängijate agressiivsus

Peep Pahv
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Viktor Sanikidze kogus Kuremaa vastu 22 punkti.
Viktor Sanikidze kogus Kuremaa vastu 22 punkti. Foto: Margus Ansu

Korvpalli Eesti meistriliigas Kalev/Cramo alistanud Tartu Rocki peatreener Indrek Visnapuu tundis erilist heameelt hoolealuste agressiivsusest.

«Meil õnnestus panna vastasele selline surve, mille alla oleme tavaliselt ise jäänud,» märkis ta pärast 80:62 võitu. «Oleme treeningutel selle nimel töötanud, ükskord pidi see ju välja paistma.»

Visnapuu arvates oli eilne mäng palluritele eelkõige tõestuseks, et nad on võimelised nii mängima. Sarnast tegutsemist ootab ta hoolealustelt ka järgmistes Balti liiga kohtumistes. Esmalt kohe laupäeval, kui Riias kohtutakse ülitähtsas mängus sealse Baronsiga.

Janar Talts pidas oluliseks head algust. «Saime end kohe käima ja ei kustunud ka teisel poolajal, vaid suutsime lõpuni oma joont hoida,» selgitas ta. «Viktor Sanikidze süstis oma võimsa lauavõitlusega meile jõudu.»

Visnapuu möönis, et Sanikidze andis olulise panuse, ent ei soostunud ühtegi pallurit eraldi esile tõstma. «Viktor on atraktiivne mängija, ent tähtsam oli see, et tegutsesime meeskondlikult, keegi ei kukkunud ära,» märkis ta.

«Häälestasin end hästi agressiivseks mänguks ning kõik tuli hästi välja,» õhkas õhtu üheks peakangelaseks tõusnud Sanikidze. «Tegelikult teen seda alati, aga mõnikord mäng ei õnnestu. Õnneks sain täna palju platsil viibida.»

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles