Genka ja NBA: Bostoni kolmik peab Pelicansi vastu olema stabiilne, muidu võib hapuks minna

OlyBet
Copy
Foto: Erakogu

Boston Celtics läheb vastamisi New Orleans Pelicansiga sel pühapäeval. Genka sõnul kannab Boston favoriidijopet, kuid neil võib minna raskeks, kui põhikolmik Walker, Tatum ja Brown oma punkte ära ei viska Boston Celtics vs New Orleans on kihlveokontorite tähelepanu all, kuigi mõlemal meeskonnal on vahepeal mitu mängu enne, kui omavahel vastamisi lähevad. 

Kellele sa ise Boston Celtics vs New Orleans mängus kaasa elad?

Genka: “Pelicansile ilmselt. Neil on suure potensiaaliga tiim ja aeg oleks hakata võitma.”

Pelicansi ridades mängib Genka enda üks lemmikmängijatest, Zion Williamson. “Ilmselt näeme seda, kuidas Brandon Ingram ja Zion Williamson oma punktid ära teevad,” rääkis Genka mängijatest ja tandemitest, keda jälgida. Zion teeb oma punktid ära, aga tal on hetkel veel adra seadmise aeg: ta ei ole veel selline liider, kes tiimi tähtsate võitudeni viib. Selles mängus hoian kindlasti silma peal ka Jaylen Browni tegemistele Boston Celticsi ridades, kes jäi mulle sümpaatse suhtumisega silma juba tema teisel hooajal, 2017-2018, lisas Genka.  

Celtics vs Orleans mängu favoriidiks peetakse Boston Celticsit. Sama näitab OlyBet NBA spordiennustuse statistika, kuigi praeguse seisuga on nad viimased kolm mängu kaotanud. Genka sõnul peab võiduks Bostoni kolmik olema stabiilne, vastasel juhul võib mingi hetk asi hapuks minna. Washingtoni mängus harutati mitmel korral Bostoni kaitse lahti. Ilmselt mängis siin suurt rolli ka Bostoni kaitsespetsi Marcus Smarti puudumine. Juttude järgi Smart niipea platsile ei naase. “Nii, et Boston peab siin veidi mõttetööd tegema, kui nad favoriidijopet kanda tahavad,” rõhutas Genka.

Genka sõnul on oluline vaadata, kuidas Bostonil kulgeb mäng Denver Nuggetsiga. Denver pani just Lakersi kotti ja Boston kaotas just Washingtonile. “Mõlemal on, mida tõestada,” lisas ta. Eesti vaataja jaoks sõbraliku otse-eetri ajaga pühapäevased mängud on üldse pakkunud palju üllatusi. "Kasvõi siis, kui Mavs võitis Clippersit mingi 50 punniga või Cavsi Sexton kogu Brooklyni staariparaadi üksi ära lõpetas. See näitab, et NBA-s on kõik võimalik,” räägib kossufänn.

OlyBet on NBA hooaja ametlik partner ning Eesti spordisõbrad saavad jälgida spordiennustuse statistikat ja anda oma panuse lemmikutele kõikides mängudes OlyBet NBA portaalis.

Tähelepanu, tegemist on hasartmänguga.

Copy
Tagasi üles