Kolm põhjust, miks Bayerni mäng Lazio vastu on Meistrite Liigas unikaalne

OlyBet
Copy
Foto: AdobeStock

Teisipäeval astuvad UEFA Meistrite Liigas esmakordselt vastamisi tiitlikaitsja Bayern Munich, keda kodustaadionil võõrustab Rooma Lazio. Varasem spordiennustuse statistika võrdluseks puudub, mis on kihlveokontoritesse toonud ärevust. Siin kolm põhjust, miks Lazio vs Bayern Munich on Meistrite Liigas unikaalne.

UEFA turniiril on see esimene kord, kui need kaks tiimi omavahel mängivad. Mõlemad meeskonnad läbisid alagrupi vooru ilma kaotusteta. Bayern jäi oma grupis A esimesele kohale. Laziol nii hästi ei läinud, pärast viiki Club Brugge vastu lõpetas Lazio grupis F teisel kohal. Lazioga samas grupis F sai esimese koha Saksa klubi Borussia Dortmund, keda Lazio omakorda võitis oma kodumaal, Itaalias 3-1. Võit koduväljakul Borussia vastu on just see argument, mis on pannud Itaalia spordimeedia väitma, et kui keegi Bayernile probleeme võib tekitada, siis on see just Lazio.

OlyBet spordiennustuse statistika kallutab ülekaalukalt võiduvõimaluse Bayern Munich kasuks koefitsiendiga 1,59 ning seda Lazio 5,10 vastu. Statistika eelnevatest aegadest võrdluseks puudub, kuid eelseisva matši osas saab kätt pulsil hoida OlyBet UEFA Meistrite Liiga portaalist.

Lazio vs Bayern Munich mängu favoriidiks peetakse eelmise aasta tšempionit. Bayerni meeskonda kuuluvad ilmselgelt maailma ühed parimad mängijad. Eelmise mängu jäid nad küll 3-3 viiki Bielefeldi vastu, kuid enne seda on Müncheni esitiimil näidata ette vaid võite. Lazio on pidanud kahel korral oma viiest viimasest mängust kaotust taluma, kuid see-eest kolmel korral on Rooma tiim staadionilt lahkunud suurema väravate skooriga, kui nende vastane. Laziot on hooajal saatnud edu eelkõige mängud koduväljakul ning Bayern on suutnud anda parimat võõrsil.

Lazio vs Bayern Munich 23. veebruaril Roomas, Lazio koduväljakul Stadio Olimipico. UEFA Meistrite Liiga mängudele saavad jalgpallifännid spordiennustusega kaasa elada OlyBet UEFA Meistrite Liiga portaalist.

Tähelepanu, tegemist on hasartmänguga.

Copy
Tagasi üles