Taxigo pakub Tallinnas taksosõitjatele „20% lume- ja libeda soodustust“

Copy
Taxigo takso.
Taxigo takso. Foto: TaxiGo

Lähtuvalt Tallinna abilinnapea Kalle Klandorfi üleskutsest sõita koristamata lume puhul rohkem taksoga ja käia vähem jala, otsustasime sellele üleskutsele reageerida väikese omapoolse pakkumisega: kuni Tallinna tänavatel püsib lumi või jää, saavad kõik tallinlased iga päev ajavahemikus 10.00-12.00 sõita 20% soodsamalt. Me nimetame seda lume- ja libeda soodustuseks, teatas pealinnas ligi 20 taksofirmat ja 1000 taksot teenindava Taxigo platvormi juht ja omanik Eduard Dubrovski.

„Meil on hea meel, et lugupeetud abilinnapea selle teema tõstatas. Ka meile tundub, et inimesed, ennekõike aga eakamad, võiks rohkem taksoga sõita, kui kõnniteedel varitsevate lumevallide vahel ukerdada või libedatel teedel jalgu järel lohistades uisutada,“- rääkis Taxigo platvormi tegevjuht. „Me tegime ka avaliku üleskutse, et linn võiks kaaluda eakatele teatud mahus taksosõidu kompenseerimist, kuid kuna meie endi bürokraatiamasin on kordades linna omast väiksem, otsustasime ka kohe midagi praktilist ära teha.“

Niisis pakub Taxigo nüüdsest kuni talve lõpuni 20% hinnasoodustust oma äpist tellitud taksodele iga päev kell 10.00-12.00. See on Dubrovski sõnul aeg, mil taksodel on vähem tööd ja samas aeg, mil paljud eakamad inimesed eelistavad käia poes ja arsti juures. „See 20% soodustust ei tule mitte taevast ega Hiina investoritelt, vaid meie enda heast tahtest ja soovist härra Klandorfi suurepärast mõtet reaalsete tegudega toetada,“- märkis Eduard Dubrovski. Lisades, et neilt sõitudelt ei teeni Taxigo platvorm mitte ühtegi senti.

Eduard Dubrovski rõhutab, et kuni linnas on lumi ja jää, saab Taxigoga iga päev sõita 20% soodsamalt
Eduard Dubrovski rõhutab, et kuni linnas on lumi ja jää, saab Taxigoga iga päev sõita 20% soodsamalt Foto: TaxiGo

Taxigo soovitab pensionäridele ööpäevast telefoni 1665

"Taxigo jaoks pole vahet, kas seda lume- ja libeda soodustust kasutavad ainult pensionärid, või ka nende järeltulijad. Meil on hea meel, kui inimesed saavad lisaks kõrge ametniku õpetussõnadele ka väikese praktilise motivatsioonitõuke juba kodumaja ees autosse istuda ja selliselt edasisi talviseid viperusi vältida!"

Taxigo taksoplatvorm on Tallinnas tegutsenud üle 5 aasta ja vahendab igapäevaselt enam kui 2000 takso teenuseid. Ainsa taksoplatvormina saab Taxigost taksot tellida nii mobiili äpi kaudu www.taxigo.ee, kui helistades ööpäevaringselt telefonil 1665.

„Pensionäridele soovitame kasutada just seda telefoniga tellimise viisi, helistades 1665,“- täpsustas Eduard Dubrovski. „Siitkaudu saate kõige kiiremini otseühenduse pea kõigi olulisemate odavtakso firmadega Tallinnas, alates Sõbra Taksost, lõpetades Reval Taksoga.“

Copy
Tagasi üles