Sõidueksamid lükatakse koroonaviiruse tõttu edasi

BNS
Copy
Sõidueksam, illustratiivne pilt,
Sõidueksam, illustratiivne pilt, Foto: Konstantin Sednev / Postimees

Transpordiamet lükkab koroonaviiruse leviku tõttu edasi osa sõiduõiguse eksameid ning sel nädalal on suletud ka Kuressaare teenindusbüroo.

Koroonaviiruse leviku piiramiseks lükatakse edasi sõidueksamid Tallinnas, Rakveres, Kuressaares ja Pärnus.

Kuressaare teenindusbüroo on suletud teisipäevast kuni nädala lõpuni. Võimalusel soovitame kasutada e-teenindust või mandril asuvaid büroosid. Ameti ülejäänud teenindusbürood jätkavad tööd tavapärastel aegadel. Selleks nädalaks Kuressaares juhtimisõiguse teooriaeksamile registreeritud inimestele pakutakse tasuta uus eksamiaeg. Büroosse tellitud dokumendid saadetakse sellel nädalal klientidele postiga koju.

Lisaks on transpordiamet eksamineerijate haigestumise tõttu sunnitud osaliselt edasi lükkama planeeritud sõidueksamid Tallinnas, Rakveres, Kuressaares ja Pärnus. Kõikide klientidega, keda olukord puudutab, võetakse ühendust ning ära jäänud eksamite asemel pakutakse võimalikult kiiresti uued ajad. Ära jäänud eksamite eest uut riigilõivu tasuda ei ole vaja.

Transpordiameti klienditeenindusbüroosid külastades ja eksameid sooritades tuleb kanda maski. Haigena või haigustunnustega palume bürood mitte külastada ja vajadusel sõidueksam edasi lükata. Võimalusel soovitame kasutada e-teenuseid.

Seoses Eesti vabariigi aastapäevaga on transpordiameti teenindusbürood 23. veebruaril avatud kuni kella 14ni, meremeeste diplomeerimise osakond aadressil Lume 9, Tallinn on avatud kuni kella 12ni, lennundusteenistuse vastuvõtt on avatud kuni kella 13ni. 24. veebruaril on transpordiameti teenindusbürood suletud.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles