Elektriposti otsas kõhulihaseid treeninud hiinlane jättis tuhanded majad pimedusse (1)

Copy
Kõhulihaste harjutuste tegemine. Pilt on illustreeriv.
Kõhulihaste harjutuste tegemine. Pilt on illustreeriv. Foto: Paco Freire/Zumapress.com/Scanpix

Hiina mees ronis elektriposti otsa kõhulihaste harjutusi tegema, hämmastades pealtvaatajaid ja põhjustades elektrikatkestuse tuhandetes kodudes.

Pühapäeva õhtul Edela-Hiinas Chengdu äärelinnas toimunud vahejuhtum lõppes politsei sekkumisega ja mehe kinnipidamisega, vahendas People's Daily. 

Mehe nime ei ole meedias avalikustatud. Küll aga avaldas People's Daily sotsiaalmeediavõrgustikus Weibo video, mis näitab umbes kümne meetri kõrgusele roninud meest tegemas õhus istessetõuse. 

People's Daily sõnul lasi elektrifirma lasi käiku hädaolukorra elektrikatkestuse, mis mõjutas kümneid tuhandeid inimesi. Sündmuspaigale sõitsid kohale päästeteenistus ja kiirabi. 

On ebaselge, miks mees otsustas oma õhtuse jõutreeningu teha elektriposti otsas, aga riigimeedia hoiatas järeletegemise eest. «Selle mehe käitumine on liiga ohtlik,» ütles üks väljaanne.

Hiina sotsiaalmeedias kogus sündmus palju tähelepanu. Üks seotud teemaviide on saanud rohkem kui 1,7 miljonit vaatamist. 

«Ma olin häiritud, sest et elektrit ei olnud... aga siis nägin ma uudiseid ning sain põhjuse teada ning olin pahane ja lõbustatud korraga,» ütles üks Weibo kasutaja. Teine ei leidnud, et vahejuhtum oleks olnud nii naljakas. «Elektrikatkestused raiskavad palju raha ja võivad viia surmavate õnnetusteni,» kritiseeris ta.

Kohalik politsei vahejuhtumi kohta kommentaari ei andnud. 

Kommentaarid (1)
Copy
Tagasi üles