Parvlaevade Tõll ja Tiiu laevapere liikmetel tuvastati koroonajuhtumid

Postimees
Copy
Parvlaev Tõll
Parvlaev Tõll Foto: Tairo Lutter / Postimees

TS Laevad vahendas, et Hiiumaa liinil sõitva parvlaeva Tiiu laevapere liige ning Virtsu-Kuivastu liinil sõitva parvlaeva Tõll laevapere liige on saanud täna positiivsed koroonatesti tulemused. Ohutuse tagamiseks väheneb ajutiselt reiside arv Virtsu-Kuivastu ja Rohuküla-Heltermaa liinidel.

TS Laevade juhatuse esimehe Indrek  Randveeri sõnul jääb ära parvlaeva Tiiu väljumine Rohukülast Heltermaale täna kell 22.00 ning kolm väljumist homme – kell 6.30 ja kell 13.30 Heltermaalt ning kell 11.30 Rohukülast.

Virtsu-Kuivastu liini teenindab homme vaid parvlaev Piret, mis tähendab, et homme ei toimu  kell 12:55, 14:05,15.15, 16:25 ja 17:35 väljumisi Kuivastust ning kell 13:30, 14:40, 15:50, 17:00 ja 18:10 Virtsust.  

«Tagamaks nii meeskonna kui reisijate ohutuse viime parvlaevadel Tiiu ja Tõll  läbi põhjalikud desinfitseerimised ning teostame  meeskondade täielikud vahetused. Selle tõttu oleme sunnitud neli parvlaeva Tiiu reisi ära jätma ning hõrendama kolmapäeval Virtsu-Kuivastu liini sõiduplaani. Piletiostnud reisijaid teavitame SMSi teel ning loodame reisijate mõistvale suhtumisele.» 

TS Laevad  palub reisijatel  enne teele asumist tutvuda graafikumuudatustega praamid.ee veebilehel.

Terviseameti sõnul loetakse ühe meeskonnaliikme haigestumisel koroonaviirusesse lähikontaktseteks kogu meeskond. Haigestunud meeskonnaliikmetel reisijatega lähikontakti ei olnud.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles