Eesti 200: EKRE häälekandja rünnak Kristina Kallase vastu on julm, kaalume kohtusse pöördumist (58)

Toimetas Carl-Robert Puhm
Copy
Kristina Kallas ja Lauri Hussar.
Kristina Kallas ja Lauri Hussar. Foto: Eero Vabamägi / Postimees

Erakond Eesti 200 teatel võtsid Eesti Konservatiivse Rahvaerakonna häälekandja Uued Uudised ja partei sotsiaalmeedia grupid täna ette julma ja pretsedenditu rünnaku Kristina Kallase vanemate suunas. 

«Pereliikmete laimamise ja isiklike rünnakutega on EKRE ületanud igasuguse piiri ning Eesti 200 kavatseb selle vastu seista kõiki seaduslike võimalusi kasutades kuni kohtusse minekuni välja,» lubab parlamendiväline erakond.

Eesti 200 juhatuse liikme Lauri Hussari sõnul on EKRE häälekandjas Uutes Uudistes ilmunud lugu, milles Eesti 200 esimehe Kristina Kallase vanemaid seostatakse otseselt interrinde ja kommunistliku parteiga. See on laim ja vale ning sellisele vaenu õhutamisele ja vihakõnele tuleb ühiskonnas koheselt reageerida. «Kristina Kallase ema ja isa ei ole kunagi kuulunud komparteisse ja interrindesse. Küll on tema isa olnud Rahvarinde liige, mistõttu peame vajalikuks sellele Eesti Vabariigi sünnipäeval tehtud ebaõiglasele rünnakule viivitamatult reageerida,» rõhutas Hussar.

EKRE vihaõhutajad rikkusid täna paljude inimeste aastapäeva meeleolu. On äärmiselt kahetsusväärne, et Eesti Vabariigi sünnipäeval tegeletakse oma eesti inimeste vahelise vaenu õhutamisega ja stalinistlikke repressioonidega. Täna võib see juhtuda juba igaühega meist ning seetõttu tuleb sellisele tagakiusamisele otsustavalt vastu astuda, teatab erakond pressiteate vahendusel.

Kommentaarid (58)
Copy
Tagasi üles