Vahvad naistepäeva kingisoovitused

Magaziin
Copy
Foto: Shutterstock

Naistepäev on loetud päevade kaugusel ja et mitte avastada end viimasel hetkel kinki otsimast, on mõistlik juba varakult hakata mõtlema, kuidas kallimat üllatada. Seda enam, et praegusel ajal ei ole väga võimalik ka välja minna ja tõenäoliselt tuleb päev meeldejäävaks muuta oma koduseinte vahel. Kodu- ja aiakaupade pood Magaziin pani kokku nimekirja, mille seast leiad kindlasti kas kingi või toreda idee, millega oma armsamat rõõmustada.

Pehme padi

Ilus dekoratiivpadi on praktiline, sest sobib kaunistamaks nii diivanit, kuid pakub samal ajal ka mõnusat tuge üheks kosutavaks lõunauinakuks. Meie oleme seda meelt, et patju pole kunagi liiga palju. Mis oleks parem, kui vajuda koos kallimaga pehme padjakuhja vahele, veeta teineteise seltsis kvaliteetaega ning vaadata telekast mõnd head lemmiksarja või romantilist komöödiat?

Küünal

Küünal loob kahtlemata romantilise atmosfääri. Praegu on õhtuti veel piisavalt pime, et nendega veidi hubasust luua. Kujuta ette: hämar tuba, küünlad, maitsev õhtusöök, hea sari või muusika ning kallim kaisus — mis kõlaks paremini?

Jalad sooja!

Kas sinu kallim peab hommikul voodist tõustes külmale põrandale astuma? Pane maha üks pehme ja soe südamekujuline vaip. Kuid kui jalad ikka veel külmetavad, on praktiliseks kingiks armsad ja soojad vildist sussid.

Teekann

Kui Sinu kallim eelistab kohvile teed, siis vaheta vana ja päevi näinud veekann uue nostalgilise vilega teekannu vastu, et praeguste jahedate õhtutega tooks tee soojust ja energiat.

Sööginõude komplekt

Vii oma armsamale hommikusöök voodisse uuel sööginõude komplektil. Kellel ei oleks kapis erinevatest komplektidest pärit nõusid? Üks uus ilus portselanist komplekt rõõmustab kindlasti igat kingisaajat.

Pane ühised mälestused raami

Arvuti ja telefon on pilte täis? Ilmuta neist olulisemad ja meeldejäävamad hetked ning pane need pildiraami. Need on ilusaks ja isikupäraseks disainielemendiks tuppa, aga armsad ka silmale vaadata.

Doomino mäng

Korraldage lõbus mängude õhtu. Seda enam, et praegusel ajal ei saa väga ka kuhugi minna. Kodus tähistamine ei ole üldse halb mõte, kui jagub piisavalt tegevusi. Klassikaline Alias ja doomino aitavad kindlasti hädasti välja.

Saunakomplekt

Kui teil on saun, siis võib heaks kingiks olla saunakomplekt, milles on näiteks saunakilt, turban ja sussid. Lisa leilivette värskendavat aroomiõli ning lõõgastust täis õhtu võib alata!

Ära unusta magusat ja lilli!

See on alati turvaline valik. Küpseta oma kallimale kook või kingi talle kompvekke. Magus teeb kindlasti mõlemal tuju rõõmsaks.

Copy
Tagasi üles