Vaata, kellele ja miks ennustab Eesti Laulu võitu Charlene Rennit

OlyBet
Copy
Foto: Erakogu

Endine eurolaulja, maailmakodanik ja kultuuriprodutsent Charlene Rennit tuli üle pika aja kodumaale, vaatas üle Eesti Laulu finaali pääsenud artistid ja tegi oma edetabeli. Eesti Laulu ennustus on alanud.

Kas Uku ülekaalukas võit või Uku, Jüri, Koit tihe rebimine?

Uku Suviste lool on ülivõrdes hea vokaal ja produktsioon. “Ma olen väga Uku poolt, kes on peajagu paljudest Eesti artistidest üle. Küll aga tundub lavaline teostus natuke tume ja see võib tähelepanu kaotada. Ei pea terve loo aja pimedas olema,” rääkis Charlene.

OlyBet Eesti Laulu ennustuse statistika pakub hetkeseisuga ülekaalukat võitu Uku Suvistele, seda koefitsiendiga 2,35. Viigitulemusega jagavad teist ja kolmandat kohta juba madalama võidu tõenäosusega Koit Toome ja Jüri Pootsmann, mõlema koefitsiendiks näitab ennustuse statistika 5,0.

Charlene pakub laupäevaks Uku Suviste, Jüri Pootsmanni ja Koit Toome tihedat rebimist ning Uku - Jüri duelli lõpusirgel, kuigi ega Koit selles kombos väga alla ei jää. Jüri Pootsmanni “Magus melanhoolia” on Charlene sõnul kindlasti selle aasta suurfavoriit. “Isiklikult pole see minu maitse, aga tunnistan, et meeldejääv ja originaalne. Toimis laval palju paremini, kui raadios ja see oli meeldiv üllatus,” lisas ta, ennustades siiski esikohta Uku laulule “The Lucky One”.

Neljandat kohta pakub Charlene Kadri Voorandile, mis klapib üks ühele rahva poolt antud panustega OlyBet Eesti Laulu ennustuse statitikas.  “Ma ei tea, mis see on, aga midagi jääb siin minu jaoks puudu. Esitus ja kõik muu on muidugi imeline, aga naha alla see mulle ei pugenud, vaatamata oma professionaalsusele,” lisas ta.

Rebel Redel kõrgel pulgal

Charlene esimesse poolde mahub üllatuslikult rebel lugu ansamblilt Redel lauluga “Tartu”, iseloomustades seda nii: “Super! Värske, orginaalne, nii hea, et Redel edasi sai. Vaheldust kõige tavapärase hulgas.” 

Charlene edetabeli kuuendat ja seitsmendat kohta jagavad Egert Milder “Free again” ja Sissi “Time”. “Sissil on maitsekas stilistika. Minimaalne, aga hästi toimiv koreograafia,” põhjendas ta. “Tahaks natuke rohkem powerit esituses, aga üldiselt on see vist ainus lugu, mille juures mind midagi otseselt ei häirinud.” Olybet Eesti Laulu ennustusportaali statistika järgi asetub Sissi laul tabeli teise poolde, skooriga 7.-9. positsioonile, jagades kohta Linnade ja Redeliga.

Egert Milder on Charlene sõnul muidugi mõnus ja vaba nagu ikka, aga seekord jäi laul ja esitus tema jaoks pisut igavamaks, kui eelmisel korral. Siis oli energiat ja draivi nagu rohkem. “Mõnus kuulamine, aga jätab neutraalseks, kuid sellise kavalusega tulevad tihti lõppvõistlusel need top10 kohad ära,” tõdeb Charlene. Egert Milderi “Free again” asetub OlyBet ennustusportaali statistika järgi kuuendale kohale.

Kaheksandal kohal asetub Charlene sõnul Karl Killing. “Killingu lugu on nii Justin Bieber look ja Ed Sheeran koopia. Kindlasti kõnetab see südamevalus teismelisi, aga suurele lavale? Kindlasti mitte. Kõik oli veel väga toores, mu meelest,” lisas ta. Killingu loole pakutakse kihlveokontorites hetkel viimast kohta. Kuid ennustus alles kogub hoogu ja statistika on muutumises.

Charlene toob oma edetabeli üheksandana välja Linnade ja Supernova esituses “Ma olen siin”, seda kiidusõnadega: väga südamlik esitus ja hea lugu. Positsioonilt klapid see igati Olybet ennustusportaali statistikaga, mis isa-poega laulule 7.-9. kohta pakub, jagades seda hetkel Sissi ja Redeliga.

Kümnes koht kuulub Charlene hinnangul aga Suurtele Tüdrukutele. OlyBet Eesti Laulu ennustuse statitika järgi pakub rahvas neile kõvasti kõrgemat tulemust ehk lausa viiendat kohta lõppvõistlusel.

“Disco queens! Mõnus positiivne latakas käis ara ja lõbus oli vaadata Koitu bäkki laulmas,” kiitis Charlene. “Kuid üldine teostus on siiski liiga etteaimatav, et sealt midagi suuremat tulla võiks. Hea tuju laul, aga tõesti ajast ja arust,” lõpetab ta vähem lootusrikkalt.

Viimased kaks kohta oma edetabelis pakkus Charlene Hans Nayna laulule “One by one” ning Andrei Zevakini ja Pluuto “Wingmanile”

“Need laulud läksid minust kuidagi mööda,” lisas ta lõpetuseks. OlyBet ennustusportaali statitika pakub neile võrdse skooriga 10. ja 11. kohta.

Charlene Eesti Laulu finaali ennustus:

1. Uku Suviste “The Lucky One”

2. Jüri Pootsmann “Magus melanhoolia”

3. Koit Toome “We Could Have Been Beautiful”

4. Kadri Voorand “Energy”

5. Redel “Tartu”

6/7. Sissi “Time”

6/7. Egert Milder “Free Again”

8. Karl Killing “Kiss me”

9. Ivo Linna, Robert Linna, Supernova “Ma olen siin”

10. Suured Tüdrukud “Heaven’s Not That Far Tonight”

11. Hans Nayna “One by one”

12. Andrei Zevakin & Pluuto "Wingman"

Fännid saavad statistikal hoida kätt pulsil ja oma lemmikutele panustada OlyBet Eesti Laulu ennustuse portaalis.

Tähelepanu, tegemist on hasartmänguga.

Copy
Tagasi üles