Värskes Arteris ⟩ Muugime lahti saladused: mis aitas EKRE võimule ning miks vaktsineerimine venib? (15)

Kristina Herodes
, Arteri ajakirjanik
Copy

Selle nädala Arterist saad lugeda, milliste alatute manipuleerimistehnikatega ennustajad inimesi õnge võtavad ning mis kahtlaste soovitustega staarblogijad fännide elu ohtu seavad.

Arteri kaanepersoon on Eesti Vabariigi põhiseaduse ema Liia Hänni, üks Eesti iseseisvuse taastamise võtmeisikuid. Ta räägib, kuidas ületada kõige rängemaid konflikte ja mis on EKRE populaarsuse saladus.

«Minu meelest on ohtlik, kui üks erakond või mõned erakonnad arvavad, et just nemad on need kõige õigemad eestimeelsed, teised võivad olla vaenlased või Eesti mahamüüjad. See on väga ohtlik poliitilise konkurentsi tee,» ütleb Liia Hänni.
«Minu meelest on ohtlik, kui üks erakond või mõned erakonnad arvavad, et just nemad on need kõige õigemad eestimeelsed, teised võivad olla vaenlased või Eesti mahamüüjad. See on väga ohtlik poliitilise konkurentsi tee,» ütleb Liia Hänni. Foto: Erik Prozes

Arter uuris, miks vaktsineerimine Eestis nii hirmsasti venib? Miks jõuab abivajajateni märksa vähem kaitsvaid süste kui neid tegelikult Eestisse saabub? 

Depressiooni pole olemas? Paljas porgand jagab soovitusi, mis meditsiiniekspertide sõnul on lausa eluohtlikud.

Arter keerab põhja nunnumeetri, kui teeb külaskäigu Eestimaa kagunurka Andri-Peedo kitsetallu. Kaks noort inimest otsustasid pärast kõrgkooli lõpetamist kolida maale, kus on nüüdseks ehitanud üles Baltimaade moodsaima kitsefarmi.

Paljas Porgand kuulutab: «Depressiooni pole olemas.» Psühhiaater Margus Lõokene pole nõus: «Kui depressiooni otsustavalt ei sekkuta, siis tulemus võib olla väga kurb. Vähemalt pooltel patsientidel, kes sooritavad enesetapu, on üks või teine meeleoluhäire seal taga.»
Paljas Porgand kuulutab: «Depressiooni pole olemas.» Psühhiaater Margus Lõokene pole nõus: «Kui depressiooni otsustavalt ei sekkuta, siis tulemus võib olla väga kurb. Vähemalt pooltel patsientidel, kes sooritavad enesetapu, on üks või teine meeleoluhäire seal taga.» Foto: Paljas Porgand

Populaarne blogija Paljas porgand jagab soovitusi, mis meditsiiniekspertide sõnul on lausa eluohtlikud. Milline on tõde depressiooni, kuivpaastu ja naistearstide kohta?

Toyota linnamaastur Highlander on uus tulija Euroopa turul, kuid USAs juba kakskümmend aastat populaarne. Masin kasutab uusimat hübriidtehnoloogiat ja mahutab seitse sõitjat.

Eesti filmides on peidus aja märgid, eeskätt kostüümides. Arter käis avastusretkel legendaarse kostüümikunstniku Mare Raidma aaretekambri sarnases laos.

Kõigest sellest ja paljust muustki põnevast saate lähemalt lugeda juba selle nädala Arterist!

Kommentaarid (15)
Copy
Tagasi üles