Lääne-Tallinna keskhaigla: sotsiaalmeedias leviv video tühjast koroonaosakonnast on pahatahtlik (5)

Copy
Lääne-Tallinna keskhaigla.
Lääne-Tallinna keskhaigla. Foto: Sander Ilvest

Lääne-Tallinna keskhaigla teatel on sotsiaalmeedias ringlema hakanud video haigla tühjast koroonaosakonnast kellegi pahatahtlik soovi levitada moonutatud infot.

Sotsiaalmeedias on levimas video, mis näitab Lääne-Tallinna keskhaigla nakkuskliiniku tühja korrust, väites, et koroonaosakonnad seisavad tühjalt.

Lääne-Tallinna keskhaigla kinnitas, et videos näidatud teisel korrusel ei viibi patsiente, sest haiglas ei ole piisavalt personali, kellega osakond mehitada.

«Oleme korduvalt rõhutanud, et patsiente ei ravi mitte palat ja voodikoht, vaid personal. Nakkuskliiniku teine korrus on ruumide poolest valmisolekus patsiente vastu võtma, kuid korruse avamiseks peame veelgi piirama plaanilist ravitööd, et kaasata teistest osakondadest personali Covid-patsientide raviks,» selgitas Lääne-Tallinna Keskhaigla juhatuse esimees doktor Arkadi Popov.

Ta lisas, et tegemist on kellegi pahatahtliku sooviga näidata praegust olukorda moonutatult, justkui Covid-19 haigust meie ühiskonnas poleks ja justkui haiglad seisaksid tühjana.

«Haiglatöötajatena soovime, et see oleks nii, kuid paraku ei vasta see tõele. Kogu Eesti meditsiinisüsteem on väga lähedal katastroofile, sest haiglaravi vajavate Covid-patsientide arv on aina suurenemas. Kui olukord ei parane, tuleb lähiajal peatada kogu plaaniline ravitöö haiglates,» ütles Popov.

Kommentaarid (5)
Copy
Tagasi üles