Jalgpallurile saadeti postiga kuul

Kristjan Jaak Kangur
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Anton Ferdinand (esiplaanil).
Anton Ferdinand (esiplaanil). Foto: SCANPIX

Inglismaa meistriliiga klubi QPR postkasti maandus kaitsjale Anton Ferdinandile adresseeritud ümbrik, mille seest leiti püssikuul. Asja uurib politsei.

QPR kohtub täna Inglise karikasarja mängus Chelseaga. Oktoobrikuises liigamängus sattusid Ferdinand ja Chelsea kapten John Terry omavahel sõnelema ning politsei esitas seejärel Terryle ametliku süüdistuse rassistlikus solvamises. Uurimine on hetkel pooleli.

Seoses antud vahejuhtumiga spekuleeritakse palju selle üle, kas Ferdinand peaks täna mängueelsel kätlemisel Terry kätt suruma. Chelsea juhendaja Andre Villas-Boas leiab, et Ferdinand peaks ülearuste pingete vältimiseks seda kindlasti tegema, QPRi värske peatreener Mark Hughes on aga seisukohal, et otsus jäägu mängija enda langetada.

 Mõlemad meeskonnad on pöördunud fännide poole palvega igasuguseid ebameeldivaid intsidente vältida. Inglismaa kohta üpris haruldase kombena otsitakse staadionile sisenejad täna väravas põhjalikult läbi.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles